![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Pkuje tu moim noob charem aby pokazac ludziska jak zdobyc troszku kaseczki dla innej postaci np:jakies wiekszej jak wam brak na cos 1k czy cos to zawsze cos ;p
Filmik krotki,nudny pare ofiar.. W roli glownej sorc 13 lvl,Pozniej dodam Pare innych filmikow z arcanii bo mamy wojne ![]() Jak na dobry poczatek to moj pierwszy filmik na tibi pl~~ Zapraszam do ogladania i licze na pare dobrych commenotw ![]() http://rapidshare.de/files/1130208/P...aPk...rec.html Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Gucioo - 04-04-2005 o 19:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Świat: Aldora
Poziom: 25
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Spox filmik. Dobrze że nie zabijałeś POLAKÓW. Masz dobrego cela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() fajny flimik
GRTZ dla tibia suse za dobra celnosc ;P poniekad ja zrobilem sobie nim bana moim sorcem 10 lvl ale lupa gorszego mialem szkoda ze na koncie z paccem ty pkowales bo tez moglbys zarobic bana xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...fajne pekowanie nie? a teraz mi odpowiedz jak bys sie czul gdyby to ciebie zapekowali?.
NIE POPIERAM PEKOWANIA/TRAPOWANIA/KRADZIEZY LOOTA.Dajac ten film na forum lduzie wiedzia ze zaufac ci nie mozna -.-.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Nawet może być tylko szkoda że takie małe lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie uzywam zadnych botow co do celnosci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ej Mam Do was Wielkie PYtanie Mam Tibia CAm,wczesniej dzialalo i oglodalem se filmy a teraz sie cos zrobilo i jak sciogam filmik odplam Tibia ,tibia cam i
niewiem co zrobic zeby dzialalo,wiec czy mogslibyscie mi pomoc co zrobic sciogam filmiki i nie dzialajo mi tylko pokazajo sie stare.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
Lokacja: w Lublinie
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swiety nie wiem czy jestem ale na pewno nie pekuje i nie kradne.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Misieq Druid jakis dziwny jestes ;P
Tibia to tylko gra w nie zycie tak jak niektorzy to odbieraja ![]() ja trakrtuej tibie jak dobra gre online i tyle ...Rozumiem chamstwo jakby ktos sobie szedl z lotem wartym 10+k i bym mu zabrał albo ukradł jak widziales tak bilem 19 lvl ktory by mnei zabil a uciekl wiec sobie pkowalem dalej i pkowanie to uczciwy zarobek gdy nie gras zjuz noob charem ![]() |
![]() |
![]() |