|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: No i jak? | |||
Super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 18.92% |
Nie jest źle |
24 | 64.86% |
Lepiej zostań przy pixarcie |
4 | 10.81% |
Całkiem daj se spokój |
2 | 5.41% |
Głosujących: 37. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Jak większośc uczniów z tego forum, lubię rysowac na lekcji. Rysuję długopisem, cuz operownie ołówkiem na językach za bardzo rzuca się w oczy.
![]() ![]() Może coś tam jeszcze skombinuje... któż to wie? ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 12-04-2005 o 15:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ech? Nie za pięknie ? To, że Tana jest artystką jedyną w swoim rodzaju, to nie znaczy, że wszystkie gorsze prace muszą być złe ._."
Jak dla mnie ładnie, głównie cieniowanie. Choć najładniej IMHO wychodzą długie i półtoraręczne miecze. Sam trochę rysuję w szkole ; )
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Ładne, mi się podobają, starczy ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Co tu dużo mówić - niezłe. Nie próbowałeś rysować postaci? Jak dla mnie to jest bardziej interesujące
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
I, przepraszam bardzo, KTO tutaj nie czyta ze zrozumieniem? Bo ja twój tekst zrozumiałem dokładnie. "no ale to twój temat". To NIE jest mój temat. Jestem zwykłym użyszkodnikiem, który (rzadko) ocenia czyjeś prace. ~
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() według mnie świetnie
![]() tylko(jak na mój gust) ta pierwsza zbroja zbyt kanciasta, chyba, że tak miało być. a w tym dużym toporze,to czy to zakończenie rączki jest ostre Tylko tak żeby ładnie wyglądało. Bo się nie zastanawiałeś. Czy dlatego, że gdyby taka broń istniała, to zabijania końcówką. ? @ Dejvo: co się czepiasz, Kuraj umie rysować. A to, że Tana lepiej... A może to mu nie wyszło? Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 12-04-2005 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja doceniam to że ''szkicowałeś'' długopisem a szkic wykonuje sie ołówkiem ale to tak nawiasem ; ) ''Szkice'' są starannie wykonane, dla mnie swietne ; D
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() lol ja bym nigdy tak nie narysowal
![]() Bardzo ladne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm... muszę przyznać, że całkiem zgrabnie... ale dlaczego do jasnej anielki takie to małe!? ;]
No to od początku. 1. Nie podoba mi sie. Kartonowe jakieś takie. Krochmal + żelazko? ![]() 2. Uadne... ale małe. 3. Uadne, ale sprawa czysto techniczna z wątkiem praktyki. Wyobraź sobie, że uderzasz w gołe ciało takim toporem. I co? Przerwa między ostrzem a trzonem jest zalepiona mięchem. Do tego kolce skutecznie blokują się w mięśniach. Jaki tego efekt? Wszedł jak w masło, ale za Chiny ludowe tego nie wyciągniesz spowrotem ![]() 4. Nie do końca rozumiem jakie było zamierzenie. Jeśli to materiałowa koszulka, to wszystko ok; ale jeśli to zbroja, to trzeba by było ją jakoś wyprofilować (bo w tym momencie efekt byłby taki, jak po założeniu na siebie metalowego kosza na śmieci z dziurami na "wystające elementy organizmu" ![]() 5. Ani troche mi sie to nie podoba. Hmm... Tak poprostu - technicznie jest ok ![]() 6. Śliczne. Piękny kształt i pomysł. Jedynie mogłabym sie do ognia przyczepić, ale nie jestem aż tak wredna, bo naprawde ładnie wyszło. 7. Ten wilk musiał nieźle kawę chlać, jeśli ma tak ciemne zęby. Niepotrzebnie az tak go zamalowałeś. I tak.. podsumowując. Podobają mi się kształty. Cieniowanie w zasadzie też. Czepiam się tylko szczegółów dotyczących zastosowania sprzętu, bo w sumie to jest jedna z ważniejszych kwestii - nadaje rysunkowi autentyczności, nawet gdy warsztat nie jest doskonały. Cienie i inne pierdoły nie są ważne, jeśli coś nie wygląda na prawdziwe. I tyle ode mnie.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() ładne...
![]() ![]() ale tak się wycwaniłem że z historii do końca roku wykułem. Teraz na historii robie co chcem :>, tak żeby facetka nie widziała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() huh...dlugopisem...nawet niezłe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... nie chcąc zakładać nowego tematu:
Uroki trena ![]() ![]() @Down: A weźźź... wrzuciłem rysunek, a tamte mnie nie interesują, tylko nie chciałem nowego tematu zakładać. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 22-05-2005 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Dla mnie to nie jest tak źle... Popracuj troche nad kształtami, szczególnie w tym pierwszym armorku wyszło Ci to tak kanciasto i jakoś koślawo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up up: Ale się popisałeś
![]() |
![]() |
![]() |