Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-04-2005, 15:40   #1
Merucial
Użytkownik forum

Merucial's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Vil
Profesja: Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura rox :D
Poziom: 20
Skille: x/x
Poziom mag.: 42
Domyślny Pytanie

Witam wiem ze to było juz w tym dziale ale chcem czegos wiecej chodzi mi o gre MU online kto mi wytłumaczy o co w niej biega i jak sie zalogowac ?? noi czy jakies są wymagania sprzetowe ??? moj numer gg 2353702 jak ktos jest łaskawy i doswiadczony w tej gdzie prosze o kontakt
Merucial jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-04-2005, 15:45   #2
Sher Khan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Grudziądz

Domyślny

Odpowiadajcie na forum, tez bym sie czegos dowiedzial
Sher Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2005, 17:33   #3
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

O co w MU biega: siekanie potforkuw na prawo i lewo, zdobywanie większego levela, by muc podnieść pkt siły by muc nosić lepszą broń, by szybciej wysiekać potwory by zdobyć więcej ekspa i tak w kółko (prawda, że ciekawe ? )
Wymagania: eee, nie znam ale nie są one zbyt durze, GTA:VC ci chodzi ?? Tak ?? To MU na 100%
Grać można na serverze globalnym (www.muonline.com) ale nie polecam znajdź sobie jakiś server prywatny, resztę info co do rejestracji, downloadu znajdziesz na stronie/forum prywatnego servera.

See ja in MU

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 17-04-2005 o 17:34.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2005, 17:48   #4
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

@Wieszok:
Wymieniłeś tylko 10% "zalet" tej, jak że "wspaniałej" gry. Otóż tak jak było powiedziane siekasz potworki co 5 metrów od siebie . Zdobywasz exp dodajesz se 5 pkt do różnych umiejetneści -.- . Potem wracasz do miasta kupujesz SUPER WYPASIONE RZECZY od hackerów (Trade hack plx). Następnie gdy już masz lvl 200 dostajesz hacka (twoje konto zostaje shackowane) lub poprostu admini robią czy czystke z konta (uciekające itemki). Kolejną "zaletą" tej gry jest super respawn potworków (na twych oczach albo wychodzą z ziemi - szkielety- albo ch** wi skąd się biorą -.- ). Także dużą zaletą jest lag, HACK-PK (Jednym ciosem cie zabije nawet lvl 1 -.- ). Poprostu gra bez "żadnych" minusów - grac i umierać ... TAK GRAĆ I UMIERAĆ !

Serdecznie NIE POLECAM !

EDIT:
A z tego co widze to ty sie nawet zalogować nie umiesz -.- ... więc polecam taki coś jak "SZKOŁA" tam cię nauczą angielskiego na poziomie podstawowym i może wejdziesz na stronce w zakładke "REGISTER" czy jak tam było. Teraz idź szerzyć swoją więdzę w Edytorze Tekstu (jeszcze dużo ciekawych rzeczy możesz się nauczyć - jak np. pisanie literek poprzez ALT + L itp ).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 17-04-2005 o 17:50.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania