|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() .....Wraz w lvl'em rośnie szybkośc chodzenia. Czy profesja ma wpływ na to ?(
Czy powiedzmy Knight dostaje najwięcej tej "szybkości", a np. Sorc najmniej..... ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() oczywiscie ze szybkosc jest szybsza
![]() a z moich spostrzezen wynika ze druid vs knight i druid szybciej pocina |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Tak ale tez prędkość zalezy od profesji.
![]() ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Sorc/Druid sa najszybcy wala utani gran hur czy jakos tak no i mucha nie siada
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() No pewnie magiczki i druidki sa najszybsze bo docinaja na miotlach
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wedlug moich spostrzezen knight biega szybciej od palladyna.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Zależy też od butów(sandaly0mini bohy
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() A czy ktoś wie może o ile na poziom rośnie szybkość? Czy jest to jakiś przyrost procentowy? Bo ja żadnej różnicy nie odczuwam, jedynie jak przechodzi jakiś wysokopoziomowiec to widzę, że jednak szybkość się zmienia.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Knight jest chyba najwolniejszy.
@up A roznice to zobaczysz dopiero jak obok Ciebie bedzie szedł jakis niższy level i bedizesz go wypszedzał. Co do sandałów to nie jestem pewien, właściwie to każdy mowi innaczej, ale jak ja sprubowałem to nie widziałem żadnej róznicy. Ilość "capa" nie ma znaczenia w przypadku biegania. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Cytuj:
Wyzszy lvl / BoH / Time ring / Utani hur / Utani hur gran* * - niepotrzebne skreślić A co do sandalsów - Załóz je, pojdz na gs i zanotuj dokladnie w zeszycie po ilu minutach padłes |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Ja słyszałem ze Sandałki pomagają szybciej chodzic na pustyni lub piasku.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Sandałki nic nie dają.Weźcie sobie załóżcie sandałki,zawołajcie kolegę z takim samym lvlem i profesją i niech on ma na nogach zwykłe buty.I zróbcie wyścig.Zobaczycie że nic nie dają oprócz tego że jednak inaczej wyglądają i nie mają armora
![]() No i wydaje mi się że palek jest najszybszy z wszystkich profesji.
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2003
|
![]() Też mi się zdaje, że palek najszybciej posuwa po mapce
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Panowie jesteście w błędzie. Paladyn to najwolniejsza profesja. Sprawdzałem z kumplami wszystkie 4 profesje. Druid, Sorc, Knight i Palek na 20 lv. - bez żadnych time ringów, bohów itp.
Druid był najszybszy, potem Sorc (podobnie do druida), Knight i Palek. Według mnie powinien najszybszy być knight, gdyż on musi dogonić człowieka, żeby go trafić. Taki sorc/druid może spokojnie strzelać z runów na odległość. W walce na odległość nie wspominam też palka. Gdyby paladyn był najszybszy to nikt by go nie dogonił, a ten spokojnie by wykańczał wszystkich z dystansu. Takie moje spostrzeżenia - myślę, że w porządku. ![]()
#15 |
Buuuuu
|
![]() 1. Najszybszy jest paladyn, pozniej knight, dalej pozostali.
- miedzy rycerzem a paladynem roznice widac dopiero na wyzszych poziomach. 2. Niektore postacie mimo ze teoretycznie identyczne maja rozna predkosc przemieszczania sie (nie jest to wina przedmiotow/czarow). - Kto widzial Summer Ice i Gamakk z Secura jak sie poruszaja to zrozumie (Gamakk ma wiekszy lvl a chodzi znacznie wolniej). 3. Duzy wplyw na predkosc ma tez szybkosc komputera/zlacza. Scigajac sie z bratem kiedys (ja 25 lvl Druid celeron 633, brat 34 Knight pentium 4 1.8), na swoich komputerach zostalem z tylu (logiczne), po zamianie wyszlo na to ze brat zostaje z tylu. 4. Utani Gran Hur wcale tak duzo nie daje, druid lvl 25 nadal przegrywa z paladynem na 30, po przekazaniu BoH druidowi wychodzi na rowno.
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Hehe Gremlin co ty tworzysz....
1.KOmputer odgrywa role w szybkosci postaci !? chyba joke 2. "Utani gran hur" wymiata.... 3. Roznicy miedzy 25-30 lvl bez zadnych przyspieszajacych itemow/czarow nie widzialem, jest nie widzialna dla oka mozna powiedziec 4. Nie odnotowalem jakiejkolwiek roznicy predkosci miedzyprofesjami |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() nie wszystie profesje bez uzywania jakis tam boho time rinog i czarow chodza tak samo szybko
Natomast znaczenia ma kolor ubranko bialy najszybszy czarny najwolniejszy ![]() hehheeh
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Wedlug mnie nie ma roznicy chodzenia miedzy profesjami. Nie ma tez tu znaczenia outfit. Jezeli jest roznica to dlatego ze koleżka z ktorym sie scigacie ma minimalne lagi. Może tobie chodzi czysciutko a jemu zatrzymoje sie co 3-4 pola i choć tego się nie widzi to jednak to istnieje.Duze roznice w chodzeniu dostrzaga sie od 50-60 lvl kiedy juz widać że dany człowiek śmiga. Co do tych sandalów to ona daja podobno 1% szybkosci na piasku (tak słyszałem) .
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Knight powinien być najszybszy, ale wszyscy są równi.
|
![]() |