|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() All Servers offline
Due to serious problems with our servers we are forced to shutdown our complete service temporary. We are working hard to solve several remaining problems to get Tibia online again as soon as possible. We are very sorry for the inconveniences. Of course, our players with Premium Accounts will get a compensation for the premium time they lost. See you soon again in Tibia! Your CIP-Team Troche mnie ta sytuacja podderwowała. Te ich problemy zaczynją mnie porządnbie wqrzać!!! Raz były tylko 3 serwerki wolne do gry a teraz!!!! ANI JEDEN GRRRRRRRRR!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Ponoc ktos sie na servery wlamal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() i eraz hackuje wam wszystkim konta, kradnie eq i kaske
![]()
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Pomysl kiedyś nad tym, co piszesz.
To nie jest wina CiP, padło coś co "wykracza poza ich uprawnienia". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() n3m3s!s. Mam pytanie: jak bożna zhakować jakieś konto, skoro serwery (tak myśle) teraz nie są podpięto do sieci... nic nie działa więc nawet nasi kochani hakerzy są teraz uziemieni
![]() Jęśli coś źle powiedziałem to prosze mnie poprawić...wassup PozDRaWiAMMMM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Wlasnie mysle ze mozna. Oczywiscie na 99,99% sie to nie stanie akurat w tej sytuacji ale jest to mozliwe.
Oczywiscie CIPowie mogli tylko napisac ze to jest blad servera czy cos a w rzeczywistosci moze to byc zupelnie co innego. Poczekamy zobaczymy. ps:rowniez pozdrawiam
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może to i nie ich wina, ale wczuj sie w moją sytuację:
Masz stałe 0 lagoof i konczysz 11.35 wpadasz do dom odpalasz tibię i co goofno !!! Cały dzień spieprzony bo nie mam co robić. Teraz wprawdzie jestem świeżo po Cs'ie, ale zanim go zainstalowałem to godzinka minęła ![]() Teraz już mi lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale widzicie... teraz dowiadujemy sie ile czasu mozemy mieć gdy nie gramy w tibie!
![]() ![]() Zastanawoem sie, co by było gdyby wszystkie konta zostały skasowane ![]() ![]() Pozdrawiam PK! Wasz koniec jest bliski.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak sobie przeglądałem forum i juz wiem czemu nie ma Tibi! Nie był to nagły atak spawacza, lecz atak naszego kochanego obrońcy praw zwierząt!
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli nie wiecie o co mi chodzi to wpadnijcie tutaj:Obronca praw zwierzat PozdrAWiAM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() he he tak to prawda.Nie mogle juz dluze patrzyc jak wy podstepne gamonie mordujecie te biede stworzenia ktore wam nic nie zawinily. Jaki czyn taka kara! HA HA HA:evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Nie no nie przesadzajcie nie jest az tak źle mogło byc gorzej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Jak nie Jak Tak a Zreszta mam tylko 1 postac na mainie czy dwie a i tak cenkie ale ty nie wiesz jak jest zle A wiesz czemu ta stara tibia jusz zgasla bo byla skopana to byl atak hakerski i wszytkim zhakowali postacie dlatego usuneli tibie 1 i nie morzna w nia grac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Stary powiem ci jedno: jesteś pżejebany z ortograwi i tyle muj krulu złoty!
Czy ktoś juz wie co sie tak serio dzieje z naszą kochaną gierką Tibią czy będziemy tak gdybać do usranej śmierci? To juz mnie wq***a i musze gdzieś o tym ch****ie gdzieś napisać bo zaraz mnie szlag trafi a na dodatek w tv leci jeszcze zasrany program idol w którym pokazują tylko debili upośledzonych umysłowo co nie potrafią śpiewać i w ogóle WSZYSTKO NMIE DZISIAJ WQR**A!!!!!!!! P.S. Jak kogoś uraziłem to jest mi bardzo przykro ale mam dzisiaj wszystko w dupie POzdRaWiAM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwielbiam gdy ludzie nie wiedza co pisza
hacker-osoba wlamujaca sie do min. systemow rzadowych bankowitp. aby znac jakies tajemnice lub pomoc sobie. kracker-osoba wlamuja ca sie do min. systemow rzadowych, bankow i w tym przpadku tibii, aby napsuc Wiec nie obrazajcie uczciwych hackerow! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Pytanie tylko, czy koles sie wlamal, zeby napsuc, czy zeby uswiadomic adminom , jak wielka dziure maja w systemie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba by niszczyc. ja osobicie znam kolesia ktory napisal do kolesi z<censored> ze maja do kitu obrone i ze zaraz sie wlamie...jak napisal tak zrobil ale nic nie zniczyl....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja nawet cieszyłbym się gdyby ten kolo skasował all postacie bo wszyscy zaczynali by od nowa a ja tak dlugo czekam na nowy serwer if u wann more info
http://www.tibia.pl/thread.php?threa...055c8dc5e2b38b HEHE dlatego sie tak ciesze byłbym paker i na lunie nie byłoby tak tłoczno i wogole same + jedyny minus to to ze straciłbym 5 postaci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Bla bla bla a może robią coś ważnego myślicie że wszystko będzie jak wy chcecie??? To oni zrobili tibie i oni nią żądzą
![]() |
![]() |
![]() |