|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cy w miescie krasnoludow mozna zakupic bolty?! jesli tak to prosilbym o informacje gdzie, najlepiej z mapka =)
P.S. nie mowic uzyj opcji sukaj bo sukalem ale nie znalazlem takowej informacjii
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Marm Dracon
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() NAjlepiej stań przed depo i ogłaszaj że chcesz kupić, albo wal na trade chat - tak będzie szybciej i taniej!
![]() PS Według WoT można bolty kupić w Thais - o Kaz nic nie piszą. No a według Tibia.pl też nie można ich kupić w Kaz... Ostatnio edytowany przez mr.marm - 30-04-2005 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() bolty kupuj raczej od graczy lub zdobywaj je zabijając potworki z których belty wypadają.Np mino archer często wypadnie więcej boltow niż zużyłeś na jego zabcie.Zwróci ci się
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 30-04-2005 o 10:44. Powód: literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() O ile zdąży go zabić... archer potrafi mocno sieknąć zwłaszcza gdy biegamy bz shielda (czyt. z kuszą lub łukiem)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Ja jestem knightem i chodze do kopalni na soldki, i przy okazji zbieram bolty. Zazwyczaj raz w tygodniu je sprzedaje. Wystarczy pokrzyczem przed depo lub na trade chanel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() archery sa rzeczywiscie dobre ze 100 boltow mam 300 (i troche kasy) ale one nei sa takie straszne wolno strzelaja
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() W kazo na soldach możesz bolty mieć lub jak masz klucze to w Kazordoon Prision (czy jak to sie pisało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() W kaz nie ma zadnego sklepu gdzie mozna kupic belty.
Jesli chczesz kupic w sklepie to lec do ab lub carlina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() eh... owszem w kazo mozna kupic bolty... przy wyjsciu z miasta (na pietrze gdzie jest wejscie do kopalni) odrazu po zejsciu ze schodow idz w prawo... tam schodzisz kilka pieter, robisz pare zakretow i jestes... sek w tym ze ja i tak biegam po bolty do venore, bo w kazz kosztuja one 5gp za sztuke ;] strzaly chyba 3gp/1 poszukaj a znajdziesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jimbo of Mythera
Profesja: Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 68
Skille: 88/70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() nie wiem czy w kaaz mozna kupic bolty jezeli nie to mozna w ab wkoncu to nie daleko tak jak wyzej ludzie wspominali duzo mozna zdobyc z archerow ja chodze ze spearami na archery (na pojedyncze respy) znam takie miejsce jest ich tam kolo 20. Po takim mini hunciku ze spearami wychodze niekiedy z ponad setka beltow nieraz wpadnie brass armor(150 gp) a i kasy daja nie malo
|
![]() |
![]() |