|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Wielu z was pewnie zna ten komiks: The Punisher, teraz przedstawiam wam komiks ten w wersji tibijskiej. Moje pierwsze fake'i, więc bądźcie wyrozumiali.
Jeden z gangów zabił mojego kumpla. Zwali się Hooligans. Przechadzając się po mieście spotkałem 2 hooligansów. ![]() Zacząłem do nich strzelać. ![]() Poczuli smak moich pocisków. ![]() Następne kule wypuszczone z moich beret (rodzaj pistoletu). ![]() Już nie żyją, inaczej być nie mogło. ![]() Następnego dnia idąc minąłem jednego z hooligansów. ![]() Goniłem go długo, lecz go złapałem, musiałem go podtapiać dla informacji. ![]() Potem spotkała go nie miła niespodzianka. ![]() Wiedziałem gdzie musze iść, by dorwać zabójcę mojego kumpla, musiałem się przygotować. Odpowiedni sprzęt miałem w domu. ![]() CZĘŚĆ II Broń zebrana, resztę zdobędę na miejscu. ![]() ![]() Gdy wychodziłem... ![]() Za późno, by się ukryć. ![]() Krzesło rozbite. (The Russian by się nie zmieściło, więc zrobiłem Russian) ![]() To nie było miłe. ![]() Debil sam wyskoczył i stracił przytomność. ![]() Był pokonany, mogłem wyruszyć w drogę. ![]() Piszcie czy się wam podobało, wtedy zrobię dalszą część. Ostatnio edytowany przez Maciosek - 03-05-2005 o 15:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Bródno, Warszawa
Imię: Brodno'Honera
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 137
Skille: 100Dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Pomysł nienajgorszy, chodź nie czytałem tego komiksu to fabuła narazie może być, ale z teksturami już gorzej
![]() ![]() Rób drugą część bo nie mam co robić jak trenuje ![]() Knight Lvl 39 Astera Skille: 65\65 (trenie) wiem ,że kiepskie ![]() Best solo: Dragon xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Hmmm... nawet fajnie tylko to podtapianie ci troszke nie wyszlo, ale moze byc.Mam nadzieje ze w 2 czesci pokarzesz twoj sprzet z beczki
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angela Dragon
Profesja: Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Porownujac z innymi to ten fake' jest fatalny.
Jak zobaczylem ten ground to pomyslalem ze robiles to na paincie ![]() Wogule nie rozumiem tresci, np:,,Goniłem go długo, lecz go złapałem, musiałem go podtapiać dla informacji,, , to ty go niechcilaes zlapac ze pisze ,,lecz go zlapalem,,?? ![]() Lepiej nierob drugiej czesci bo juz sobie wyobrazam jak bedzie wygladac Ostatnio edytowany przez Wild Warriorek - 01-05-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Złótów/ Carlin
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Danubia
![]() |
![]() Według mnie to jest dobry Fake
Czytałem komiks, oglądałem film i grałem w gre: "Punisher", dlatego mi się podoba ten Fake Nie jest najlepszy( lol), ale też nie najgorszy A tortura tego kolesia tak samo jak w grze,. ale jaka niespodzianka go spotkała?? Rób drugą część ![]() Ostatnio edytowany przez Ravage - 01-05-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Eee, fabuła może i niezła ale wykonanie fatalne. Co to ma być te źle posklejane teksturki. A wogole co to za gadanie ze widac, ze robione w paincie. Ja tego typu obrazki zawsze sklejam w paincie i mi takie cos nie wychodzi. Zle wykonanie nie jest wina painta tylko tego kto wykonywal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() 2/10
Powklejałeś kilka postaci, jakieś prostokątne pociski, a tym podtapianiu to już nie mówię.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Fabuła nienajgorsza... Ale grafika... Taka od niechcenia, żeby się trzymało...
Wszystko powklejane, później kogoś goniłeś, ale ja widziałem tylko 1 postać, poza tymi nogami u góry ekranu...Co do painta, przyznam Się że mój Najazd Orców też robiłem w paincie... Ale mi wystarczy zwykły program. Sęk w tym że trzeba wiedzieć jak go użyć. Fabuła:7/10 Grafika:2/10 Sens: 8/10 Ogólnie:5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() CO TO MA BYĆ????nie będe cie dobijał więc powiem wprost:
fabuła:5/10 wykonanie:0,5/10(Spójrz na przygody Oerty,też są w paincie ,a ładnie wklejone,WSTYDZ SIĘ!!) razem:2,75/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tibia już chodzi, następna część wkrótce. Ostatnio edytowany przez Maciosek - 03-05-2005 o 14:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Oj slabo slabo.
HP i nick zle powklejane, nie rownolegle, za daleko od siebie. Kule - to byly kule? A skad sie wziely ? Z reki? z brzucha? moze wyplules? o samych kulach to nie wspomne.... Podtapianie fatalne, tyle napisze - jak nie wiedziales jak to zrobic trzeba bylo zrobic np. zeby siedzial na krzesle i ze go bijesz. To jest latwiejsze do wykonania. Z ruskiem w koncu az tak zle nie bylo, bez rewelacji ale tez zbyt odstraszajace tez nie jest. Pomysl 7/10 Wykonanie 2-/10 (w koncu nie jestem jakims strasznym belfrem ![]() P.S. A czy to jest film niemy? Oj chlopie popracuj troszke i nie rob na odwal sie.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra, w następnych częściach dodam text, bo i tak będzie potrzebny. Nad 3 częścią popracuję dłużej, żeby była o wiele lepsza od poprzednich.
Ostatnio edytowany przez Maciosek - 04-05-2005 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Przykro mi ale sam moje Fake'i oceniasz zle a twoj nie jest najlepszy.
Zaczynamy najwieksza przyjemnosc krytyka. Wady - - Postaci lezace itp itd za pomoca MS Paint>Przezuc/Obroc - Przy postaciach zauwazylem male tlo ktore bylo zrobione za pomoca pedzla w Paincie - Widac ze nie uzywasz znanej nam pomocy do Fake'ow "Tibia Sprite Editor" - Pociski z Berrety to zwykle kreski - Pistolety wykonane do kitu. Paintowe zbyt. - Czemu raz jest The Russian a raz Russian? - Jak The Russian/Russsian wypycha Punishera to to jakas kladka jest po realnie to nie wyglada. - Zauwazylem takze ze zrobiles bardzo ciekawa rzecz. Co w tej fontannie jest? Czy Punisher wrzucil jakis jasny pasek jak podtapial Hooligana??? Teraz cos czego ja jako krytyk nie lubie ![]() Plusy + - Pomysl Ogolem o wykonaniu - 1.5/10 Taaakaa masa bledow. Marnujemy czas jak ty to mowisz. Ogolem Pomysl 3.5/10 Przypomina walke z noobami.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() te fake to zart...............krzywo powklejane...jakies dziwne kolory pod postaciami ;/ dno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() pomysl 9/10 wykonanie 6/10 moglo byc lepiej ale nawet nawet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wykonanie by bylo jeszcze lepsze gdyby byly napisy...tak to nie jubie czytac pod obrazkami texty...
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Fajny ten Fake daltego ze bardzo lubie Punishera .Rob nastepne czesci bo ta jest naprawde fajna.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
![]() |
![]() W tym fake'u większośc jest krzywo powklejana, a jak się Punisher bije z Ruskiem to dziwnie wypadają z okna
![]() |
![]() |
![]() |