| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 10 2003 Lokacja: Tychy Wiek: 42 Posty: 1,816 Stan: Niegrający | No skoro się zrobiło ten 80 lev, to w końcu wypadało pójść na jakieś demonki. Nadarzyła się okazja, więc oto skład: Portos, Elite 80, 85/81 Pacior, Elder 67, 62 mlev Screeny możecie znaleźć tutaj. Loot nędzny, bo tylko ok 4k złota, 21 kokosków, devil helmet, trochę błyskotek (2 small emerald, parę talons, an orb...) Paciorkowi schodziło ok 1 bpek sdków na jednego demona, a mnie... nie liczyłem dokładnie ale coś około 1 bpek uhów na 3 demony z grubsza licząc. Może nawet na 4 demony... hmmm... no nie pamiętam  W każdym razie jakieś to nowe doświadczenie i było całkiem spoczko. Spodziewałem się większej rzeźni, a tu po zabiciu ok 20-30 (nie pamiętam dokładnie) demonów stwierdzam, że w sumie nie są trudniejsze niż dle, tyle że mocniej czasem przyfandzolą ;> 
				__________________ Emerytura... Dzięki za wszystko. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 04 2004 Lokacja: Wrocław Wiek: 36 Posty: 484 Imię: Tizon Jeon Profesja: Paladin Świat: Iridia Poziom: 44 Poziom mag.: 15 | AJAJA Gaylogger!!! Zartuje   Bardzo ladne ss, loot pica mogles walnac, bylby dobrym uwieczeniem 1 demon hunta ;] kiedy nastepny? 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 10 2003 Lokacja: Szczecin Posty: 170 | LOL ;D Nice sski bo z paciorem [hrhr] Zreszta ja sie nie dziwie jak mowisz, ze demony latwe. Naprawde dopiero na 80 na demony poszedles o.O? To na dle pewnie na 60 xD? Na demony sie chodzi od 60... xD 
				__________________ Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna  Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^   | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 06 2004 Posty: 35   | To moda ssy jeszcze bana dostaniesz xD :S A ssy nudne i do du... Żartuje lubię się drażnić  
				__________________ Ulm El'lend -> Dolera -> 42 level -> 46 mlv | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Redaktor Data dołączenia: 16 04 2005 Lokacja: Knurów Posty: 797 | Oo Raynold na Demonach! Trza oblookać   Najs hunt, no, no, no jak na pierwszy raz. BTW: Poskilluj do 90/90. | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2003 Lokacja: mieszkanie ;> Posty: 360 Stan: Na Emeryturze | chyba sie nie powstrzymam              ogolem screeny cool =] moze kiedys tez bede bloczyl  | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 25 09 2004 Lokacja: Łódź Wiek: 34 Posty: 152   | Cytuj: 
 Zapewne keyloger wiec nie wchodze Joke nie no calkiem calkiem nice widze ze mody zaczynaja foty zazucaC  | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum | Gratuluje pierwszego demon hunta...  Jeśli chodzi o loot to rzeczywiście miałeś pecha. Powodzenia w dalszym huntowaniu.  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Gdansk/Jasien Wiek: 34 Posty: 263 | LooooooL Ty z danubi xDDD Ladne SSki.. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 04 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 21 Posty: 119 Stan: Tutor Profesja: Elite Knight Świat: Premia Poziom: 39 Skille: 81/79 Poziom mag.: 6 | Ja chcieć lootpick!   Ale screeny spoko, gratz Rayanold | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Guest Posty: n/a | No Gz Gz ale loot nietaki jak powinien ;p | 
|   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2005 Lokacja: przed komputerem Wiek: 34 Posty: 123   | mam pytanie (znowu)na jedyn z ss widneje napis (http://student.agh.edu.pl/~milinski/...n/demons07.jpg) natym madziaa has login in jak to zrobić?? 
				__________________ BRońmy SWEj POLskości   | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: BiaŁysToK ._. Wiek: 34 Posty: 306 Stan: Niegrający Imię: Maxi skywarien Profesja: Sorcerer Gildia: n0ne Świat: n0ne Poziom: 35 Skille: >.< Poziom mag.: 52 | Bardzo ladne ss'y brawo x D 
				__________________ Tibians against GAY UPDATE! | 
|  |   | 
|  | #15 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 09 2004 Lokacja: Głuchołazy Posty: 725 Stan: Niegrający Gildia: Dies Irae Poziom: 314   | Cytuj: 
 eeeee na demony sie chodzi od 50   (przynajmniej ja tak robie  ) 
				__________________ Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz | |
|  |   | 
|  | #16 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2005 Lokacja: Białystok/Eternia/Ab Wiek: 33 Posty: 39 | Cytuj: 

__________________ ~~?!?!?!<<<|>Sochal<|>>>!?!?!?~~ ~~?!?!?!<<<|>Nebula<|>>>!?!?!?~~ Hail me ! Hail my world !       | |
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 05 2005 Posty: 7 |      Brawo za ss gratulacje pierwszego hunta na demonach 6- naprawde wielkie brawka                        Ostatnio edytowany przez sanktuus - 31-05-2005 o 18:48. Powód: Sory tytul mial bys super a ja "dalem nieciekawe jak dla mnie" sory | 
|  |   |