|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam Wszytkich ! Z kumplem Liciniumem wpadiśmy na pomysł aby zorgnizowac TEATR a dokładniej konkurs na najciekawsza/najfajniejsza sztuke
Konkurs (niestety) odbedzie sie na swiecie hiberna w Guild Hallu Seawatch. Termin jest narazie nieznany poniewaz jest on zalezny od uczestnikow. Wszytkich Chetnych Prosze sie o zgloszenie do Mnie (Zeratul son of Aiur ) albo Licinium . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
|
jak dla mnie to fajny pomysł ale szkoda ze nnie na eterni
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Przed kompem w pokoju
|
ja sie zapisuje (pisze tu bo sie nie moge zalogowac do tibi)
Gadaj albo z Dark Mikasa Albo Dark Trigger ja oczywiscie na hibernie a z licinium sie znamy |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
|
Naprawde fajny pomysł, w czasach wojen, pk i hamstwa troche kultury w tibi nie zaszkodzi, szkoda że nie gram na hibernie :/
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
Heh...no to ciekawe jak wam pójdzie.Przejrzyjcie sobie starsze tematy tam będzie mój pt. Koncerty.Starałem się złozyć podróżną trupę grającą koncerty i wystawiającą sztuki we wszystkich miastach ale jakoś ciężko było znaleźć kogoś do pomocy.Zastanawiam się czy czasem nie wpadliście na ten pomysł po przeczytaniu mojego tematu
.A jak nie to zajrzyjcie tam i weźcie sobie kilka pomysłów jak chcecie.Co ja mogę praw autorskich nie mam ![]()
|