--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
![]() |
![]() Czy różczki należą do kategorii pałek? I właściwie jakie mają kontretne właściwości, poza tą jedną którą widziałem na stronie co dawała do światła? Czy mogą posłużyc jak runy, jeśli zawierają w sobie jakieś ładunki np. firebale etc? O ile takowe istnieją, bo jak narazie nie spotkałem się jeszcze z żadną...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Rużdżki nie mają żadnych właściwości oprucz tej świetlnej.Są po to żeby się putać o nie.
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wandy mają ukryta właściwość:
Bardzo fajnie kurzą się w domku ![]() A tak pozatym to nie są klasyfikowane jako broń i nie mają zadnego zastosowania, poza wystrojem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja nie mam pojecia co niekture ruszczki robia
![]() Ale hyba nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() nie robia nic oprocz tej Lightwand, wogole to co niektorzy popracujcie nad ortografia bo sie czytac az niechce :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() nom tylko lightwand dziala a reszta to dla kolekcjoneruf
|
![]() |
![]() |