|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() huh.. gratz
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() eee on chyba juz zrobil deserta, potem mu "pomogl" zrobic questa a jak wyszli to go najzwyczajniej u......
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uuuuuuuu troszQ mi żal tego Druta. . . . . JoKe
ja jak gram sorcerer to mowie ze test Hit wale z WaVe a potem poprawiam SD x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() zabijac ludzi po desercie... ŻAŁOSNE przez duze Ż -.-
Ten druid pewnie miaj juz plany co do 10 k a ty go zabiłes... Widać niezle cwaniakujesz...Noobish... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ss były by fajne i miłe dla oczu gdyby nie te biale czachy, nie lubie ludzi ktorzy zabijają innych dla zabawy, bo czasami jakiegos nooba który nie potrafi zrozumieć słowa "spadaj" to też czasem zabijam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Ehh jak dla mnie to 0 szacunku dla takich jak ty co zabijaja ludzi po desercie. To gorsze od zwyklego pekowania ludzi na 15 lvl (przynajmniej nie traca tyle kasy i to prosto z deserta).
Zycze ci podobnej smierci po jakims powaznym quescie i zebys tez tak nagrode stracil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() @-Res-
Coz, ja tez wiedzialem co zrobic z 10k ![]() @Pacek Nie zabilem go dla zabawy ale dla kasy ![]() @Silent Dzieki, postaram sie. Zreszta nie wiem czemu sie tak oburzacie. Niby latwiej wymusic od kogos 10k grozac huntem i czesciej to robie, ale za to ile fun'u jest w takim ganianiu ludzi po desercie. Btw, z kolega zlurowalismy wtedy draga do wyjscia z deserta, ale ktos przechodzil i go odlurowal... Wiec niestety zamiast 40k wpadl mi tylko ten loot z druida ![]() Jak bede mial jakies warte pokazania SSy to wrzuce. Tymczasem. pzdr. Ostatnio edytowany przez blejzy - 13-05-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie calkowice z -Res-
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() Nienawidze pk ja jak ktoś zabije mnie lub moich kolegów ma wtedy prze***ane
poszłem moim knightem na deserta i jakaś pała chciała mnie spekować knight 25 a go pojechałem 3 ciosami i sie odczepił wszyskim raze jak widzicie pk zwiewac ok sux ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Up@
Chłopak ja bym cie pocioł w mgnieniu oka i nie kozacz tak..