|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() To kup sobie okulary jak nie zauwazyles.... Kwestia wyboru miasta jest Twoja osobista sprawa... Sam musisz sobie sie przejsc i sprawdzic... Na tym polega gra chyba? Co nie?
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Najlepiej tam gdzie masz blisko na expa. Polecam Carlin (ghoustland, Folda) albo Kazordoon (kopalnie). Byle nie Ab bo tam nie kupisz czarow.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() przejżyj mape i zobacz które depo podoba ci się najbardziej... i to miasto wybierz
![]() ![]() ![]() ![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
No wiesz, to że mieszkam na przeciwko twojego domu w pudle od TV to nie musisz rozpowiadać -.- -.- .... Topic: Nazwa tego topica mnie powaliła........ BUHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA Gostek nie no..... A tak na serrio, tam gdzie ci najbardziej odpowiada (Thais = wcholere pk ale blisko trolle) Carlin = W cholere pk ale blisko trolle i inne badziewie Venore = Blisko Swamp Trolle i roty , w cholere pk Kazz = Blisko Roty ale w cholere pk AB = Blisko zamek Ab i Trolle ale w cholere pk Widzisz.... i wszystko wiadomo ^^ . |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() A ja dam krótko!
![]() CARLIN! ![]() ![]() ![]() ![]() wystarczy? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Davidjest
Profesja: Knight
Gildia: Hussary Of Death
Świat: Samera
Poziom: 40
Skille: 79\79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() NIE
Najlepiej tam gdzie się czesto bywa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() najlepiej mieszkac tam gdzie masz rzeczy w dp.<lol>
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja tez mialem ten sam problem. "przeprowadzalem" sie w kolko. opisze co wiem o tych miastach w ktorych mieszkalem:
Thais - Ladne domki, dobre miejscowy do expienia/trenienia (mintwallin, resp guardow i cycow na poludnie od miasta), troche zle bo niema gdzie afkowac ;P. Carlin - 1 wieelki plus: bardzo duzo ludzi, a szczegolnie hlvli. ciagle jakies exori testy, ganiaja sie pk lv 100~. poprostu smiesznie jest =]. Venore - Na PoH Blisko, na dragi, super jaskinia z rotami, orkami, swamp trollami, bardzo dobre miejsca na afk. Kazordoon - Blisko na dwarfy czy to trenic na zwyklych, czy poexpic na guardach. 1 minus: cholernie pomotane miast ![]() Ab' dendriel - Mi osobiscie zwalone miasto, nic niema, niewiadomo gdzie sa sklepy, itp. nigdy tam niemieszkalem. Edron - Miasto stworzone dla hlvli. wiadomo czemu. na polnoc cyclopolis, i super respy necro, hero, demonow, etc. Darashia - moze byc nawet. fajne miejscowy do expienia (wielka jaskinia rotow) i do afk. Ankrahmun - Pare fajnych respow dragow, stone golemy, scaraby w piachu ;P jest taka duuza jaskinia z mumiami etc. wiecej o tym niewiem To by bylo na tyle ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lyssy - 15-05-2005 o 22:55. |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: a ja gdzieś mieszkam?
![]() |
![]() Viva Las Vegas Viva Las Vegas viva viva Las Vegas!!
__________ _________________________ ___________- Ale nie tak na serio to najlepiej Edron lub Ankrahmun lub Darashia albo Cormaya bo tam najszybciej mana rośnie ![]() hauhauuahhahuahu Ostatnio edytowany przez Noob Polski - 17-05-2005 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() hmm... posluchaj...
to jest tylko Twoja decyzja... ![]() ![]() ja zamieszkalem moim sorcererem w ab'dendriel i nie zaluje... ![]() zrobilem to w ten sposob ze mieszkam w ab ale jestem obywatelem carlin ![]() kiedy chce jakis czar biore 2-3 rybki i prosze o teleport kiedy juz jestem w carlin kupuje czar i go testuje podczas drogi... ![]() nie zaluje ze mieszkam w ab' dendriel ![]() ------------------------------------------------------- Zeo Death Sorcerer 9lvl ![]() 4mlvl ![]() ![]() skills : 16/18 ![]() fishing : 23 |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cortezziq
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Powiem ci tyle... dla sorca..
~Darashia rox ( jeśli masz pacca ) Super miejsce do expienia dla sorca.. (roty) exp leci tam jak burza do ok. 25lvlu Gdy nabijesz tam 28 lvl, mozesz isc na dragi do Ankrahmun (oczywiscie z DS'ami ![]() ~Jeśli jednak pacca nie masz... najlepiej mieszkaj w Carlin i expij na foldzie lub GL. ~Venore tez moze byc, gdyz mozna se tam poexpic na rotach Wybieraj co chcesz ![]() To by bylo na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Endor Thuvian
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja jestem Druidem ale mam kolege Sorca i mieszkamy razem w Ab. Troche pomieszkasz i bedziesz wiedzial wszystko gdzie jest. Po drugie piekne miasto i ładne domki. Nie zbyt dużo ludzi (nie wiem jak na innych serwerach). A po czary możesz iść do Carlin i poprosic o teleporta do Ab. (na początku troche uciążłiwe ale pozniej chodzisz coraz rzadziej po czary i kupuj zawsze po pare czarow zeby nie chodzic dwa razy). Poprostu Ab to fajne miasto a Exp dla 8-10lvl to jaskinie troli pod depo, 10-12lvl to waspy kolo zamku a wyzej trzeba chodzic na roty kolo Kazzo lecz zawsze z tamtad mozna wykonac tp. Czasem mozna natchnac sie na PK ale gdzie nie mozna !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Ja polecam VENORE
+ może nie uznacie tego za plus ale dla mnie jest labiryntu bagienne poprostu jak znasz dobrze droge to mozesz wejsc w takie miejsce gdzie praktycznie nikt cie nieznajdzie i mozesz se afkowac do woli + rotownie moim zdaniem lepsze znajdziesz tylko na darashi + swamp trolle też super expo dal low levela ja od 8-11 levela drutem robie w 3 godzinki spoko porostu expo jak mazenie tam jest nawet dla paru osób i jeszcze ghul dla rozrywki ![]() + duzo h leveli ma wlasnie tu swoje siedziby....np CACHERO + depo masz do niego 5 wejść i niegdy sie nie spotkałem zeby nie mozna było do niego wejść bo jest zapchane - nie to co np. w carlin + orcki tez super miejsce zwykle orki +spearmeny + węze i jeden szamanik dla rozrywkifajna miejscówka + większość sprzętu możesz tu sprzedac i po dorbych cenach np. maca 30gp gdy w carlin 23gp( może to nie jest róznica ale gdy sprzedajecie 10mac to juz 70gp w plecy ![]() + czary do kupienia dla all profesji - moza sie pogubić w tym gąszczu bagiennym - jeśli cie pk spotka na aku masz 100% deda bo neimasz szans na dobiegniencie do depo - jest pare GH w drodze do sklepu i jak pchasz lotbaga to oni czesto wpychaja go do swojego GH i nimo lotbaga... - lur GSów nie jest to aż tak uciążliwe bo ja osobiście żadko wychodze główną bramą (chyba że na PoH ide) - jeśli plyniesz na darame to uwarzaj na ghostshipa ![]() no to tyle |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() Ja na twoim miejscu wybralbym
VENORE jest tam dobry exp dla sorca na slabym lv(swamp trolle,Roty,Orc,elfy itd) A jak masz pacca to ANKRAHMUN poniewaz jest tam pelno dragow,dle.larwy,katakumba(mumie,ghule,vampiry,ske lety,skaraby itd) Ostatnio edytowany przez ADIX. - 20-05-2005 o 11:26. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
a teleport jest po to aby nie stały 3 osoby na dwuch polach w depo wiec teleport nie jest nielegalny słyszałem że jest nawet zakazany . to juz głupota |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Niektorzy mowia, ze jest nielegalny, a inni, ze legalny. IMO, jesli to jest bug to pewnie juz dawno zostalby usuniety.
@topic Ab jest spoko, mozna sie przyzwyzaic. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Cytuj:
Bugiem jest tylko to że jest wykorzystywany w takim celu. Gdyby można było pojawiać się tam gdzie jest wolne miejsce, ludzie mogli by go używać do przechodzenia na drugą stronę rzeki lub dostania się do ghula na rooku, a przecież nie oto chodzi w grze ![]() @topic Według mnie na 8-10 lvl najlepsze jest Ab ze względu na jaskinie trolli, a później Venore ze swoimi rotami ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Erin91 - 20-05-2005 o 16:03. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Ba owszem jest sporo Pk ale jak tylko ma skula to ma tez deada,
Thais ![]() ![]() Carlin ![]() ![]() Ab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O reszcie miast mam kiepskie zdanie moze jeszcze Edron (widzialam film z oprowadzeniem po Edron)