|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() kilka screenow, temat bedzie aktualizowany ^^
najswiezszy z ostatnich 15 minut ![]() ![]() ostatni lvl (odrobiony po dedzie przez kicka -.-) ![]() tego chyba nie trzeba komentowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj advance z przed kilku skilli ![]() ![]() i moj aktualny stan postaci: ![]() wiem ze eq slabe, skille nie za dobre ale to moja sprawa jakie mam ![]() ja tam duzych wymagan nie mam ;] mysle ze zaniedlugo dodam loot pic z bs questa albo tez dl hunt/gs hunt narazie malo ale bede aktualizowal ^.- @down: trenowanie mi zbrzydlo, dostalem ta postac ze skillami 64/59 wiec sie nie dziw ![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 21-05-2005 o 17:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Śrem <kolo Poznania>
![]() |
![]() nie chcial bym nic mowic ale masz troszke cienkie skille..poskiluje jeszcze troszeczke...a co do sskow:
nudne :/ a ta "brzydka" grafiak byal spowodowoana jakis zlym plikeim .spr?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() cos nowego - elf fort:
![]() ![]() ![]() ![]() tu juz samotne bicie elfow ^.- ![]() ![]() ![]() skromny loot ale czego chcecie po scoutach itp ![]() ![]() i slimek na hita (tak jak nastepne 4 ![]() ![]() zobaczymy co dalej, w sumie wbilem jakies hm, 9%? Ostatnio edytowany przez Nozuman - 21-05-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() No skille nie rewelacyjne ale ujdą w tłoku
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wiec teraz nadszedl czas na 1 solo gsa
![]() poszedl bp uh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lootpic ![]() ![]() "gs sie rzuci na sedzie.... co to bedzie" wymiata ![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 22-05-2005 o 09:38. |
![]() |
![]() |