|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Co sadzicie o kupowaniu przez neta....
Maksymalna wygoda czy lenistwo do oporu? Piszcie drodzy uzytkownicy i podawajcie swoje opinie! Ja uwazam ze to jest calkiem fajna sprawa jezeli sie nie przesadza, tzn. kupowac ksiazki, plyty CD mozna, ale zeby kupowac jedzienie? (co jest mozliwe w niektorych miastach). To juz jest duza przesada. P.S. Prosze modkow o kasowanie postow ktore niczego nei wnosza do dyskusji!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no wedlug mnie to nie jest lenistwo tylko wygoda
![]() ale i tak jedyna rzecz ktora kupilem przez neta to byl pacc...
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() To jest postęp, aczkolwiek niebezpieczny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Mieszkamy na takim zadupiu cywilizacyjnym, że nic porządnego i przydatnego nie dostaniesz poza netem, czy empikiem ;]
Połowa moich ksiązek pochodzi z neta, to samo mogę powiedzieć o innych przydatnych bzdecikach, o których mógłbym sobie w innym przypadku jedynie pomażyć ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() Moim zdaniem to wygoda. A pozatym w internecie mozna kupic wilele rzeczy ktory nie znajdziesz w kiosku na rogu np. Dlugopis-sciaga z lampka UV
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Dla mnie jest jednocześnie lenistwo i wygoda. Zapytacie pewnie dlaczego ?
Wygoda : Tylko wtedy kiedy poszukiwany produkt jest trudno dostępny i trzeba daleko jechać by go kupić to lepiej poczekać dłużej i siedząc w domu. Lenistwo: Wtedy kiedy poprostu można kupić to blisko i łatwo. Przecież lepiej jest pójść do sklepu i kupić CD i masz odrazu niż zamówić przez internet i czasami czekać tygodniami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A na tibii.pl już banner ebaya
![]() Ja w calym swoim życiu nie kupilem niczego przez neta, ale ostatnio pokazano mi na allegro oferte sprzedaży Zamku Krzyżackiego -,-. To już przesada nie? @down Kool, zamek z mojego miasta zostal wystawiony na sprzedaz za 4 miliony. Pewnie masz racje ale mnie wkurzylo A co do jaj, kiedys byla aukcja o ludzkie gówno ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 31-05-2005 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw mam znajomego ktory kupuje wszystko przez neta, bo nie ma czasu na sklepy ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() rzeczy przez internet (mi. allegro, ebay) są tańsze niż w sklepie... dajmy na to:
tuba tonsil używana 120zł nowa w sklepie (taka sama) 340 używana w lombardzie 200coś... autentyczny przypadek... teraz każda kasa się liczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
moze i tansze ale jak doliczysz koszty przesylki VAT-y i te inne oplaty to chyba bardziej oplaca sie przejsc do sklepu ^_-
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @up:
niekoniecznie. Na allegro kupilem juz z 50 ksiazek - kazda tansza srednio o 50% od orginalu a w stanie idealnym. W sklepie wydlbym majatek;] Ogolnie kupowanie przez internet jest spoko sprawa. Jak ktos ma cierpliwosc znajdzie rzeczy w stanie bdb za bardzo niska cene. Lecz rowniedobrze mozna sporo przeplacic. Jednka gdybyl mial wybor: kupic przez neta czy wyjsc do klepu nieopodal/ do centrum, wybralbym to drugie - sprawilo by mi top ogrona przyjemnosc. Innym minusem jest to,ze ludzie zazwyczaj do zakopow uzywaja IE - skutki... chyab nie musz mowic ![]()