|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Będę tu zamieszczał screeny z mojej postaci
![]() Na początku będą same Adv ale jeśli się spodoba to zamieszcze screeny z Huntów No to zaczynamy ![]() 10 mlvl ![]() 11 mlvl ![]() 12 mlvl ![]() Do 13 mlvla brakuje mi 17% więc niedługo dodam;p 17lvl ![]() 18lvl ![]() 19lvl ![]() 20lvl ![]() ![]() Chcę zrobić skille 70/55 i zacząć dopiero expić ale jak narazie nie mam z kim trenić ![]() Teraz skille 50 shielding ![]() 51 shielding ![]() 52 shielding ![]() ![]() 53 shielding ![]() I Distans 62 distans ![]() 63 distans ![]() 64 distans ![]() I ostatni: 65 distans ![]() Są to moje pierwsze ssy Na forum więc proszę o wyrozumiałość ![]() ![]() ![]() Ss z orców ![]() Zerk ![]() Leader ![]() Exori ![]() Kolejny leader ![]() Exori ![]() ![]() I podział Expa ![]() Więcej nie mam Bo leadery sie przerzucały Ostatnio edytowany przez Picek91 - 01-06-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic: Cytuj:
Wiec mi sie adv nie podobaja ale gratz, mozesz da hunty jesli bede ciekawe |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Oj picuś, picuś picuś na screnach wygląda dobrze ale patrzeć ile ty niom grasz to przypał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ładne ADV
![]() ale troche za mało ss z Huntów dodaj cos ciekawszego ale i tak są spoko ![]() Chociaż nie ma tego nawet jak skomętować.... Wystarczy zwykłem GZ bo same ADV ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak same Adv?? a Ss z Of'u??
Dzieki za Gratulacje ![]() Jak bedzie jeszce pare komentów to cosik dodam ![]() ![]() No cóż 769 obejrzeńa le tylko 3 Komenty ![]() Ludzie czemu nie komentujecie?? ![]() Ostatnio edytowany przez Picek91 - 03-06-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() Ej picek dawaj więcej ss ale fajne ale troche chyba stare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Jak to jest ze prawie na wszystkich serwach carlin to miasto noobow a AB zamieszkuja prawie sami polacy?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No tak to już jest ![]() ![]() ![]() A teraz kolejna porscja nowych ssów ![]() ![]() Długo oczekaiwany i zapowiedziany moment ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowiłem że będe na liscie ze skillami ![]() ![]() ![]() ![]() 54 shielding ![]() ![]() i 55 shielding ![]() ![]() ![]() A to bardzo ładny ss ![]() ![]() I Ostatnio nabity skill 66 distans ![]() ![]() A teraz coś z innej beczki ![]() ![]() Wruciłem z rejsu dalekomorskiego cały kuter ryb ![]() ![]() ![]() Jeszcze coś? No Ok moje Eq ![]() ![]() ![]() ![]() I to na dzisiaj koniec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Na razie tylko awansujesz to za to gratz a SS'y z ofu badziewne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() Ss'ki ujda w tloku...praktycznie caly czas trenujesz i bijesz mlvl, za to gratz. niestety of beznadziejny ;p
|
![]() |
![]() |