|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() No więc dzisiaj na test serwie poszedłem sobie swoim palkiem spróbować zsolować smoka w tym kanionie w The Big Old One koło Kazoo.Wchodze do kanionu gdzie się respi,no ale smoka nie ma.Więc staję sobie w odpowiedniej odległości koło rzeczki i czekam.Przesiedziałem jakieś 15 minut nie naruszając respa(na forum się zaczytałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() To jest tak zwany dead resp. Ten smok się respi co ładnych pare godzin. Poszliśmy na niego z qmplami zabiliśmy 1 i na poha pobiegliśmy. Po powrocie (byliśmy tam koło 2h) dalej smoczka nie bylo.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Ten smoczek to jest dziwny. Na Isarce raz czekałem na niego mniej niż 5 minut. Na Eternii z kolei czekałem ponad godzinę i się niezrespował
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Guzik prawda...czesciej sie respuje niz co 2h... gdzies 30-45 minut...wiem bo sie hunciło na malym lvl'u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() wspomniales o test servie, cipowie bawiom sie na tym servie 80% potworow ma freezy a ich reszty niema czego sam doswiadczyles
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hehe tam naprawde zryty respawn jest bo se raz przechodze i smoka nie ma, no to se poszedlem 8 lvlem tam do gury na trolle i patrze smok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Kto mi może powiedzieć co jest za tym smokiem (jakaś grota, jakie w niej potwory itd.) oraz ile jest tam tych smoków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() To jest coś w deseń groty, chociaż ma wyjścia zarówno od południa jak i od wschodu. Pośrodku jest ten smok, a ludzie zazwyczaj lurują go na wschód, na polankę
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Smoczek w kanionie sie bardzo dlugo respi godziniami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Hmmm... powiem tak: nad respem smoczka jest jakis resp czegostam xD, i wiem ze często stoja tam ludzi i blokuja respa. Gdy nikt nie stoi w poblizu to smok odradza sie w trakcie full serva (np. Isara, Lunara) co okolo 5-7 minut.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() spojrz na mape kanionu . zobacz co jest dokladnie pod nia. ( podpowiem depo a jak wiadomo tam sa czesto ludzie czyli resp blokniety) narty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() TEn smok jest dziwny czasem czekam na niego dlugo a czasem 5krotko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Hm dziwne bo na Ruberce czekalismy na niego góra 10 minut i jakos zawsze się pojawiał ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Świebodzin
|
![]() A ja jak bylem z qmplami to jdenego zabilismy bo wiecej sie zrespowac nie chial widocznie to przez to depo pod nim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |