|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta sytuacja mnie wrecz smieszy! Wczoraj w Tibii spotkalem goscia o nicku "Lubie mlode dupy" wiec napisalem taki raport:
"Lubie mlode dupy's nick means 'I like young arses'" No i wchodze dzisiaj do Tibii, a tu...name lock. Z jednej strny cos smiesznego (i juz wiem jaki wyglada name lock), ale z drugiej strony ja chce swojego nicka. Co zrobic? Czy jest jakies wyjscie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS I przy okazji: niech cos zrobia z tym systemem raportow!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To w końcu Ty czy on dostał namelocka ?
To imie było nielegalne,teraz musisz się zalogować na swoje konto na www.tibia.com i tam wymyśleć sobie inny nick... A co masz do systemu reportów ?Mi tam pasują...
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nic nie masz do raportow? By chyba uzywasz "wspomagaczy" to ci sie moze podobac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ang= Done=Zrobione czyli jest nieosobowy (czyt.Nielegalny -.-"). A co TY masz do systemu reportów ?Co w nich jest złego ?Masz jeszcze forum na którym możesz raporty składać.To chyba lepsze niż msg GM'a który i tak na to nie odpowie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS Teraz juz nie jestm nieskazitelny w Tibii ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Writher - 20-06-2005 o 14:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najpierw trzeba było przeczytać regulamin dotyczący imion -.-".
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |