|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() No a więc tak: ZROBIE AVATARA DLA 5-ciu OSÓB!
Tzn. To nie będą całkiem moje avatary. Ja tylko dorobie nick. Prosze mi opisać jaki obrazek ma być na avatarze a napis już ja sam dorobie. TYLKO 5 OSÓB DOSTANIE AVATARY! WYJĄTKÓW NIE PRZEWIDUJE! @Edit: Przykładem mojej pracy może być mój avatar. Napis coprawda jakiegoś kolesia, ale bardzo ładnie przekolorowany ![]() @Edit2: Przykładowy avatar tekst by me: ![]() Uwaga! Obrazki w avatarach nie są mojego autorstwa! Ja tylko dorabiam napisy! @Edit: 5 avatarów gotowych. Proszę zamknąć temat. Ostatnio edytowany przez Grim - 28-06-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() No to zobaczymy, czy Ty temu podolasz
![]() Prosze o Avatar : Czerwona ciezarowka w wafelku po rozku polana czekoladowym kremem. Prosze mnie nie bluzgac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Szare tło ,z daleka widać dwie zaciemnione postacie z kapturami i na tym taki napis Kamyk , ognisty albo cus w tym stylu
P.S napewno mnie nie zrozumiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() avatar z jakims magiem w plachcie, twarz zaslonieta kapturem, w rece laska albo różdzka, napis Aigo
![]() |
#5 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Z idiotami nie rozmawiam... @Gokufan: Zobaczysz je niestety z bliska... z tym avatarem się natrudziłem... Trzeba było kopletnie dostosować te postacie do szarego tła... ![]() @Aigo: Ten już znacznie lepszy ![]() ![]() @all: Obrazki from http://www.fantasy.avatary.pl/ Ostatnio edytowany przez Grim - 28-06-2005 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Zrób ładną, ciapowatą kaczuszkę z napisem (lub bez, jak wolisz) Tasior
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Myślę, że dużo nie wymagam
![]() Chce Desert Eagle (może być nawet zdjęcie) i żeby pisało TiTuS @down Luzik ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TiTuS - 28-06-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() Jeszcze jedna osoba może dostać.
@Taśkwa: Ja właśnie dorabiam napisy... avatary biore gotowce. @Taśkwa i TiTuS: Wasze zrobie jutro- dzisiaj już mi sie nie chce ![]() Ostatnio edytowany przez Grim - 28-06-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ciemna uliczka, przy jej wylocie stoi gosc w czarnym plaszczu, czarnym kapeluszu (taki z rondem), pali papierosa. Z podpisem cFaniak jakas "fantastyczna" czcionka. Bez zadnych udziwnien. 100x100
![]() |
#10 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
To jest dla mnie zatrudne. Przepraszam- nie zrobie. Za to mam takie coś: ![]() Koleś z pistoletem... No nawet najs znalazłem ![]() @TiTuS: ![]() @Taśkwa: Nie moge żadnej kaczki znaleźć... poszukam jeszcze. -Edit: Znalazłem "udolną" kaczke... Przepraszam bardzo, ale w chwili obecnej IMAGE SCHACK się zepsuło ![]() Prosze link do rapidshare: http://rapidshare.de/files/2662645/Ta_kwa.PNG.html Ostatnio edytowany przez Grim - 28-06-2005 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() Jak już tak bardzo chcerz to mi też zrób jakiś mroczny adavar z napisem margarius
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() Jest ciapowata i ma napis Tasior ![]() Druga propozycja - nie ciapowata ![]() Kto ci nick zmienił? Taśkwa było fajnie... ![]() @down To tylko moje propozycje - jeśli nie chce to nie musi A tak pozatym szybszy od Ciebie byłem i już to może zobaczyć ![]() I on chciał z Tasior a nie Taśkwa... Ostatnio edytowany przez Hieyan - 28-06-2005 o 20:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ja mu zrobiłem z Taśkwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jestes zalosny, Grim. Znajdujesz jakis obrazek i robisz w paint'cie napis a ludzie nie dosc, ze sie zglaszaja to jeszcze biora.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 28-06-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grrrrrr....od kilku dni mój nejm to Tasior (na tym forum bo w rl od 8 roku zycia), więc proszę pięknie o nazywanie mnie Tasiorem, i o napis Tasior na avku
@Hiey Ja by chciał kaczke rysowaną bo pluszowych mam stos i kilka skarbonek. BTW. ta kaczka z avataru #2 to z netu czy twoja własna? @Grimowaty podpis man = 1 men = kilku A teraz spójrz na podpis. A jeszcze się przyczepie ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 28-06-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Uuuuu, znalesc obrazek w necie i zrobienie napisu w Paincie ;< Dlugo ci to zajmuje?
@top rob jakis paujacy do nicku, jak mozesz.
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zaglada - ja chcialem sprawdzic czy on znajduje gotowca i dorabia napis, czy cos montuje.... Ale sie zawiodlem :/
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() ja chem avatar 100x100 maryhe z podpisem Lucyper
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Mi się rapidshare wali a imageshack nie, i dopiero teraz zessałem avatar.(kumpel pomagał ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Mazury ^^
![]() |
![]() -Chcę avatar . Proszę pisac na gg 7002385
|
![]() |
![]() |