|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Zalogowalem sie chwile temu i wracalem do miasta(na rooku) gdyz robie nowego chara. Wtem zobaczylem ze moja inna postac sie zalogowala(mam ja w vip). Wiec zagadalem zeby sie dowiedziec kto gra(moi dwaj koledzy znaja passy bo to druid
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Sugerujesz ze niby Cipy są po stronie hakerów? Nie przepadam za cipami ale bez przesady co by mieli po twoich itemach?Nic przecież mają ich wi*du.Poprostu uzwyałeś jakiegos drobnego programiku po czym cie hakneli i zwalasz wine na innych.
vvvvv Bo im to nie przeszkadza ![]() Ostatnio edytowany przez Arelt Koristo - 29-06-2005 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie czytales posta? Pisalem ze gram na 3 ownerow
![]() Ostatnio edytowany przez De'Alor - 29-06-2005 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Mikelp - 29-06-2005 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczekuje szczerej odpowiedzi na pytanie wiec ja tez bede szczery. Uzywam drobnego programiku. Tbi z tibia.xx.pl. Byc moze to z tego powodu ale nie chodzi o przyczyne hacka ale o sposob odzyskiwania hasel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @Mikelp
Może dlatego ze ze statystyk <gdzieś tam wyczytałem> wychodzi ze 90% poszkodowanych zostało hakniętych z własnej winy ![]() Ostatnio edytowany przez Arelt Koristo - 29-06-2005 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Nieprawda. 99,99% poszkodowanych zostało hakniętych z własnej winy i głupoty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() up@
dokładnie najlepiej zwalić na kogoś ale nie na siebie zamiast powiedzieć "to moja wina zrobiłem xxxx i dlatego mnie chakneli" to powiedzieć "ktoś tam znał passy to będzie on " lub jeszcze co innego |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Account Sharing? Tak!
Koledzy znaja passy, moze oni mieli Keyloggery. 11 Druid - Hmmm, Zapewne masz MC co nie? Lub zostawiasz Druidka na nocki na macro? CiapSofciaki hakuja Haaalp!!! 99.9% Hackow to przez twoja wine. Pokaz mi kogos kto wstuka losowo hasla i trafi? Ten ktos ma 00.1% szansy na to. Ten temat jest do kasacji. Dobranoc! |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Imię: Dragna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Funny Pirates
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Tyle razy miałem hacki: 2 razy na Isarze(3 postacie po 30 level każda;2 na harmonii-sorc 20 i wój 25-,i teraz na celescie-odsylam do mojej opowiesci-->http://forum.tibia.pl/showthread.ph...8&page=30&pp=10)
Tibia mogłaby mieć takie coś do ustawienia akceptowanych IP, że można korzystać np. tylko z swojego domku(wpisujesz swój numer np.w opcjach albo na stronie tibia.com) i byłby to JEDYNY adres z ktorego moglbys zagrac^_^. Dla tych co będą mówić że zły pomysł-gdyby jeszcze dodać listę akceptowanych IP....to gdyby się szło gdzies do kolegi to wpisujesz IP qmpla-> akceptuj... i niebyło by prawie hacków..Tak samo na tibia.com można byłoby tez z jednego IP sie logowac... Co o tym sądzicie? powinienem dostać nagrodę JOBLA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Tak,a hackerzy wymyśliliby programy z keyloggerami, którem oprócz twoich passów, będą wysyłać, także numer ip. A jeżeli nie masz globalnego IP,a kolega również nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Jest to pacc sharing i dostaniesz bana (don't care czy tu czy tam). Po 2: To chłopczyku nie można wierzyć nawet własnemu bratu, a ten głupi dał hasło i acc dla "kolegów" /m\ Own3d...
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() stary ty albo twoi koledzy uzywali nielegalnych programów, hacki nie biorą sie z nikąd, sam jestes sobie winien i nie placz tutaj, poza uzywaniem nielegalnego oprogramowania dzieliles jeszcze konto wiec kara jest słuszna
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Jak grasz na 3 ownerow to dzielisz konto a to jest zabronione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Nie gram już w tibie, bo jest nudna ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 30-06-2005 o 10:55. Powód: Zapomniałem o przecinku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() @prawie wszyscy:
On nie pyta z jakiej przyczyny mial haka.Czy go kolega hakną czy przez tbi go hakneli tylko dlaczego nowe passy tak wolno przychodzą na maila. @De'Alor Prawdopodobnie odzyskiwales konto gdy bylo duzo ludzi zalogowanych w tibii i email wolno wysylal wiadomosci.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Tak to jest. Cipy, udaja ze sie staraja, a wlasciwie nic im nie wychodzi. Sporzcie na gm-ow. Wchodza na swoja postac raz na 3 tygodnie, zbanuja 10 osob i na herbatke z babcia -.-'. Twoje chaslo powinno byc przyslane automatycznie.
a tak na marginesie... ...tematy przyklejone nie sa dla ozdoby xP