![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam prosze was powiedzcie mi jaki potwór ma
Silver Mace, chcę to wiedzieć ponieważ potrzebuję jakomś dobrą mace. A jeśli ma ktoś mace których nie potrzebuje np. War Hammer, Silver Mace albo Skull Staff to wyślijcie mi plz. A jeśli żaden potwór nie ma Silver Mace to powiedzcie mi gdzie można go znaleźć. ( POZA TEMATEM ) A jeśli ktoś wie też gdzie jest quest z Golden Mace. ( POZA TEMATEM ) Kto pożyczy mi 1300 gp na czar? Jeśli ktoś może pożyczyć tą kasę to wyślijcie. Mój nick na Tibii: Samuraj Matti Dziękuje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() matko boska!!
znowu posty nabijasz poszukaj sobie juz na pewno bylo kilka tematow z silver mace!! i powinienes upomnienie dostac ale to juz nie moja sprawa |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Matti Isara
Liste lootu wypadajacego z potwora masz w opisie kazdego z nich, mozesz sobie poszukac. Silver Mace jest z questa, wiecej nie powiem - quest spoilng jest na forum niedozwolony. BTW, zasadniczo moglbym Ci wlepic kolejne upomnienie ale nie zrobie tego. Temat jednak zamykam. Jesli ktos chce mu pomoc niech sie kontaktuje w grze lub przez PW.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |