|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() A mianowicie chodzi o to ze na www.tibia.com na moim koncie pisze ze jest postac online, a wcale nie jest moge na nia wchodzic i wszstko gra, a kiedys ie wyloguje na tibi.com dalej pisze ze jestem online. Byłem u qumpla i tam sprawdzialismy na jego liscie wipów bylem nie dostepny a na tibi.com pisalo z ejstem online, w tym jest problem ze przez to nie moge wejsc na zadna inną postac, bo pisze ze w tym samym czasie nie mogą byc włoczne dwie postacie na jedym koncie. Coś sie zawisilo? Prosze pomocy, co ja mma zrobic?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() Zioomek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Hm.. Może bug?.. A moze zamiast logout'a dajesz exit'a wtedy kiedy masz znaczek battle w okienku przy eq?.. Nie wiem o co chodzi.. To sa tylko moje przypuszczenia..
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() A moze poczekam do jutra az będzie Restart Servera a jak nie podziala to do Gm-a sie zgłosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Poprostu zamiast EXIT wybieraj LOGOUT, podczas gdy używasz opcji EXIT dalej jesteś zalogowany przez 5 minut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Hmmm.. a może by tak odświeżyć stronę? Jeśli odświeżasz, to pewnie jakiś bug albo i hack ^.-
|
![]() |
![]() |