|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Mozesz:
a) poprosic starych b)wysłać pocztą c)poprosić qmpla d)nie kupić pacca
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() eee... po 1-sze mama by mi nie kupila za 100 zl bo by zobaczyla ta gre to by zedlala :/ kurde jakos samemu nie mozna tego kupic tylko jakims bankiem a po 2-gie gdzie to wyslac????
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Załóż sobie konto w banku. Polecam Bank BPHPBK konto sezam junior. Całkiem dobre oprocentowanie, darmowe przelewy (a w Mbanku trzeba 50 gp za przelew do obeco banku płacić) utrzymywanie konta jedynie 1,25 i bankowość internetowa. Żyć nie umierać
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() heheeh najlepiej kartą płacić ale my nie mamy kart
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja mialem taka sama sytuacje co grish
![]() Ja wyslalem poczta. Idzie sie do kantoru, wymienia sie pieniadze, wklada sie do koperty (najlepiej zawinac w papier, aby nie bylo widac), wpisuje sie ref. number zakleja sie koperte, adresuje, idzie sie na poczte, mowi sie, ze kce sie wyslac list polecony priorytetowy, wypelnia sie papierek, nakleja naklejke, wysyla i czeka trzy dni ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ale oczywiście przed wysłaniem musisz wypełnic ankiete na www.tibia.com aby dostać adres i numer referencyjny.