|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
![]() |
![]() Jak w temacie. W moim poście nie będzie dużo pomysłów, wybrałem te, które wydały mi się ( w miarę
![]() Najpierw orientacyjne ceny Pacc’ów: Pacc na 3 miechy – 100zł (orientacyjnie) Pacc na 6 miechów – 175zł (orientacyjnie) Pacc na 12 miechów – 300zł (orientacyjnie) Czemu orientacyjnie? Bo kurs euro „skacze” w jedną i w drugą stronę ![]() Co można mieć zamiast Pacc’a na 3 miechy ( 100zł ): Słowniki ( Ortograficzne etc. ). Niektórym na forum by się przydały ( nie mówię, że mi nie ); Zaoszczędzone 100zł ( ziarnko do ziarnka… ); 20 browarów ( zakładając, że jeden kosztuje 5zł ); 100 paczek małych Lay’s ( nie, to nie jest reklama ![]() 100 Big Milk’ów ( to też nie jest reklama ). Właściwie to nawet więcej, bo te ich promocje z patyczkami…; 50~100 płyt Cd-r ( 50 zakładając, że płyta kosztuje 2zł, 100 zakładając, że płyta kosztuje zeta ); HL-Generacja ( plus słuchawki z mikiem – na pewno się przydadza w grze ![]() Kilka~Kilkanaście wejściówek na koncerty/imprezy ( dobra zabawa w zestawie ![]() Kilka ORYGINALNYCH płyt z muzyką; Jakąś nienajgorszą grę PC; Rok Hostingu na Boo.pl ( proKonto, polecam hosting! ), zostanie Ci jeszcze 4zł ![]() 50~100 zdrapek ( tych, co to je w kolekturach totka sprzedają ![]() 50~10 kuponów w dużym lotku ( jakby tak każdy wygrywał 5mln 8) ); Mazaki do mazania po płytach ( takie specjalne ![]() I taki „mały” nielegal: Rozkręcenie „pirackiego” biznesu ( chyba większość z was sqma o co chodzi ); Kilka dodatkowych ocen w dzienniku vel. Indexie xD . Co można mieć zamiast Pacc’a na 6 miechów ( 175zł ): ::: Pomijam rzeczy wymienione wyżej ( bo po co pisać, że można ich kupić więcej? To chyba oczywiste ![]() Odtwarzacz mp3 z dyskiem flash (256mb) w promocji ![]() ![]() AntyWir ( chyba mniej – więcej tyle one kosztują ). Przynajmniej ( powinien ) wykryje keyloggera w Twoim kompie; Podręczniki do d&d ( lub innego systemu rpg ). Zapewniam, że gry rpg „w RL” to zabawa lepsza od Tibii! Głośniki 4.1 lub 5.1 ( wydaje mi się, że tyle teraz kosztują. Jeśli nie – niech ktoś mnie poprawi ); Klika prezentów dla Twojej dziewczyny / chłopaka; Nowe ciuchy ![]() Deskorolka ( taka słaba~dobra ); Co można mieć zamiast Pacc’a na 12 miechów ( 300zł ): Nowa dobra myszka; Dobry dżojpad lub dżojstik ( wiem, nie tak się to pisze ); Rower Górski ( przynajmniej będziecie spędzać więcej czasu na świeżym powietrzu ); Tablet ( jeśli nie wiecie co to to move_google ); Jakieś farbki, sztaluga etc. ; „…nowy dresik, synku…”; ( Chyba ) 256mb pamięci ram; Nagrywarka Cd~Dvd ( jeśli się nie mylę ). Zapewne wielu z was będzie miało własne pomysły. Ja miałem takie. Nie obrażę się za konstruktywną krytykę ![]()
Ostatnio edytowany przez Tutivihi - 11-07-2005 o 21:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() nie rozumiem po co ten temat-.- przeciez kazdy wie co moze sobie kupic za 100/175/300 zl...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie tam podoba i moze sie niektorym przyda tzn. tym co mysla inaczej i sa naprawde maniakami ;p
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też nie rozumiem sensu tematu...
Chcesz uświadomić ludziom, żeby pacca nie kupywali? -.- Mi się to z jakąś reklamą kojarzy ( Chyba alkoholu, ale nie jestem pewnien...)
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a moze te osoby nei maja na co kasy wydawac ablo starcza im i na to i na inne rzeczy?(np. ja...) EDIT: @down omfg-.- znalazl sie... ja nei mowie ze mam za duzo kasy, tylko starcza mi na to i na to...
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 11-07-2005 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() lepiej oddaj to karitasu lub na sierociniec jak masz tak dużo kasy albo lepiej daj mi ja będe wiedział co z nimi zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Mało ciekawe opcje wybrałeś, to znaczy, może i ciekawe, ale potencjalnego noonka i tak nie zachęci do kupowania Big Milków, taka jest prawda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ale jezeli ktos nei ma kasy "i na to i na to " to wiadomo ze nei kupuje pacc, albo kupuje za gp(ale to nei jest legalne!)
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tutivihi - 11-07-2005 o 22:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mavina-Czarodziejka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Angels of Destiny
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 37
|
![]() Sadze ze autor tematu ma racje -.^ ludzie nie zdaja sobie sprawy ze za te pieniadze na PACCa mozna kupic tyle rzeczy potrzebnych do zycia jedzenie itp. nie jestem przeciwko PACCom ale jesli ludzie chca juz go kupic powinni sie zastanowic czy te pieniadze nie moga byc im czasami BARDZO potrzebne!
Brawo pomysłu Autorowi!
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() 100 zł to 24 litry benzyny, czyli mniej więcej na przejechanie 300km
![]()
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 11-07-2005 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() No nie wiem...Poczułem skurcz w żołądku gdy przeczytałem o 100 big milkach...Postanowiłem skończyć z kupowaniem ww. lodów i oszczędzaniem na pacca.Może ten post miał i taki sens,by uświadomić ludziom ile kosztuje pacc orientacyjnie w przeliczeniu na ,,towar'' opisany w tym poście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Za 100 zlotych mozan "wynajać" jednoczesnie 50 koszykow w kerfurze.
Za 175 zl kosztuje butelak szato la fit(takie wino, syfne zreszta) A za 300 zl to juz mozan poszalec, tyle kosztuje 10 pizz(pic, piców, nie wiem jak to napisac) familijnych w pizzeri u mnie na osiedlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do tematu: Gratz dla autora, ale mojego nastawienia do PACC-a narazie nie zmienię. Chcę go mieć i dopnę swego w najbliższym czasie ![]() ![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 12-07-2005 o 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Temat taki posredni.Kazdy powinnien uzyc mozgu i zastanowic się czy dobrze robi kupując pacca .Moze za te pieniądze mogl by kupic cos bardziej praktycznego [np. te rzeczy ktore wymieniles].Ja nigdy bym nie wydal rl hajsu na jakąs gre ,wole kupic pacca za tibia cash [wiem ,wiem nie legegalne] i za oszczędzone pieniądze kupic cos do kompa lub doladowac karte [za 300 zl ;P] .
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do cen w tym temacie...hmhm,moje koffane głośniczki 7.1 (nie miłosiernie buczą...) kosztowały około 1,5 tysiąca zł (jedna z lepszych firm,poprostu są rewelacyjne
![]() @Topic: Temat ma sens...wielu ludzi chce kupić pacca,toż to strata pieniędzy.Przecież kiedyś przestaniecie grać w Tibie,a pieniądze zwrócone Wam nie zostaną!Autor dobrze zrobił,pokazał Wam co można kupić.Mi się spodobał ten punkt: Cytuj:
![]() Więc autor tematu dobrze zrobił pisząc temat,być może uświadomił paru osobom,iż nie warto,powtarzam: nie warto kupować pacca. To tyle ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|