|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomocy plX MDS~~ ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Lol. A przypadkiem nie kupiłeś tego chara? Coś nie wierze, na 60 lvlu masz 3 256 800 expa więc przez 60 dni musiałbys robić 54280 expa dziennie. Nie za dużo jak na larvy? Zreszta nvm.
Expienie solo - Poh, Cyclo, Guardy (dwarf hell/labirynt) z Gfb i Hmm możesz ew iść na dragi z hmm ale to hardkor xd Expienie z blockerem - Dle/Wrle/Demony |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Sznaucer jestem pewien, ze kupiles tego chara, bo Sorcer z takim lvl-em to raczej wie gdzie expic ... Dle, Demony i takie tam. Zreszta jesli sie boisz o kicki to idz najlepiej expic na trolach, tam w miare bespiecznie jest, chociaz i tam moze Ci sie w tym samym momencie trafic zlosliwy pk <LOL>
@ Ripper sadze ze zrobienie 54280 expa w ciagu dnia to nie jest zaden problem, nawet jak w gre wchodzi sorcer i larvy. Temat do zamkniecia. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dude... nie istnieje coś takiego jak "szybki łatwy exp"...
Jak co to leć na DLe (solo) i jak jest ekipa (bloker + 1-2 friendsów pall/mag/drut) to na demonsy, ofkors możesz lecieć też na inne cacka w między czasie. P.S. Odpuść sobie kupowanie charów, strzelam, że za ~1-2 miechy, gdy podbijesz lev do ~100 koleś użyje r-keya i będzie ci wdzięczny za kasę i free expienie ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Boshe co za ludzie, gość nie wie gdzie expic to odrazu "za ile tego chara kupiles " " ale char kupiony wez z tad wyjdz" "co to jest?! kupiony char?! buhauahu" dobijające...
Edit: ja kiedys jak jeszcz mialem 56lvl , dawno temu to tez nie wiedzialem gdzie expic, to oznacza ze kupilem tego acounta?.. Ostatnio edytowany przez Blaszak - 14-07-2005 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() sznaucer ty lepiej oddaj skradzione moge kumpla 45k Thiefie
![]() btw. moze i expil na larvach ale nie do 60lvlu i czlowieku albo kupiles ta postac albo jestes kompletnym idiota ( chodz w kagancu sznaucer jak to grev napisal ) a co do tematu to necro/tomby z sumonem lub bierz blokera na ancienty/vamp hell tam duzo expa jest ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() 54k expa na dzien to nie problem bo na laravach robisz 15k na godzine.
Co do expienia to może guardy np z monkiem ![]()
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ej gdzie mam expic?Nabilem 100 level na trollach mam 70 mlvl i niewiem co dalej?
@topic: Przyznaj sie...Kupiles tą postac.Gdybys nabil sam taki level to bys na 100% wiedzial gdzie expic i nie zadawal glupich ptytań...A i jeszcze jedno, jest do tego temat "gdzie expic ze skillami xx/xx" .
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Zacznijmy od tego ze to jest mozliwe(wiem bo sam mam MS), a co do tego "nie wiem gdzie expic" czy to naprawde takie dziwne gosciu nabil 60lvl na larvach i co?
Teraz nie wie co zrobic bo larvy nudne a nigdzie jeszcze nie byl expic i niezna fajnych miejscowek, nie wie tez co sam moze bic bo nigdy nie probwal. A tak do tematu to nekro nie sa takie zle(boh plx), mozesz tez sprobwac expic z DS'ami na dragach(edron) lub gdzies w tombach(tez mozna tam DS sobie zrobic ![]() P.S Moze kupil postac, ale nie mowcie o rzeczach o ktorych nie macie pojecia... Ostatnio edytowany przez piotrek1000 - 14-07-2005 o 19:06. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odczepcie sie chcialem pomocy a nie poniazania.... dziekuje dla tych ktorzy starali sie pomoc i gardze tymi ktorzy mnie obrazali!!!! Account posiadam od poczatku i fuck off!! Bede expil na larvach i scarabach a w piatek / sobota / niedziele DEMONY BEHEMOTY WRL DL
![]() A to dla tych ktorzy mnie ponizali i nazywali noobem... ![]() ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
Imię: Banano
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 56
Skille: 21/26
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Dziffne..... ale zdawało mi się że na początku powiedziałeś że masz 60 lvl. No nic, pewnie mi się coś pomyliło. ja bym na twoim miejscu expił na rotwormach, bo dużo kasy się sypie i w ogóle przyjemnie jest. Larvy zatruwają (posion sux!). A tak na poważnie to pytanie troche źle sformułowałeś, bo trzeba było powiedzieć że expisz głównie z blokerem a chcesz poexpić sobie solo. Ja bym proponował guardy albo tomby pod Ankrahmun. Na przyszłość trzeba umieć formułować pytania. A co do tego że nabiłeś ten 56 lvl w 2 miechy.......hmmm......chyba że twoje hunty na larvach przeplatały się z demon huntami itd. Bo żeby nabić taki lvl w dość krótkim czasie ...... Data stworzenia tego accounta też jakaś fajna jest
![]() Ostatnio edytowany przez Banano - 15-07-2005 o 01:12. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dzieki za rady, w koncu ktos cos mi tu madrego powiedzial ![]() ![]() ![]() Pozdrawaim
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Ja expić proponowałbym na ds'ach w hellgate, jest tam ładny resp dsow i dobry z nich exp, mam kolegę MS'a i on właśnie expi w hg ^^
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co?Że niby to eq miało wszystkich zgaśić?
Bez obrazy ale w tym momencie robisz z siebie idiote -.- A co do expienia to 60+ sorcem można expić wszędzie...poh, guardy, drag lair, tomby itd. itp. Ostatnio edytowany przez Grevamba - 15-07-2005 o 11:09. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() W tomabch za teleportem jest jeden z lepszych expów solo dla sorców na tym levelu. Trzeba wziać dużo GFB i jazda, jedyny problem to że ciągle będą w ciebie walić paralyze vampy i mumie więc Trzeba wziąć jeszcze MFy żeby się leczyć. Zależnie do tombu możesz robic [z zapasem GFB] nawet lvl dziennie [a moze i troche zarobisz]!
@ci co mówią że kupil... To że nie wie gdzie expić to nie dowód że kupił konto.. Wielu sorców którzy właśnie skończyli z larvami i rotami ma ten sam problem [np. ja >.< chociaż wytrzymałem na larvach tylko do 45 lvla...] |
![]() |