|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Czy daje coś ustawienie się do potwora "twarzą w twarz", bo ja nie widzę różnicy, ale mój kuzyn twierdzi, że tak.
PS: Pytanie do modków: Czemu jak pisze jakieś posty to mi ich liczba nie podskakuje nadal mam 15 ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() postow masz 16 (a zreszta co to za roznica. jak jestes na forum z powodu ilosci postow to jest to naprawde godne pozalowania) a co do walki to rownie dobrze mozesz stac i do niego ****
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja nie wiem czy jest różnica ale wydaje mi sie że więcej zadaje i częściej trafiam jak jestem odwrócony twarzą do stforka!! Może tylko mi sie wydaje ale jest sytuacja, jestem na rotach, klikam w Battle na jednego, postać podchodzi, w tym czasie rot obchodzi mnie dookola i jest za mną, rot dostaje 6, 4, 9, odwracam sie w jego strone - 32, 12, 2... Dziwne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Różnica jest taka: Czarodziej ma takie czary jak np: energy wave, fire wave, great energy beam. Są to czary spontaniczne. Wypowiadając formułke czar leci w tą stronę, w którą jesteś odwrócony twarzą. Ot cały problem.
Nie słyszałem jednak żeby to obrażenia zmniejszało... ?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() teraz (tzn kiedy czytam ten temat) expie sobie na dwarfach, sprawdzilem to. Cos w tym jest
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Belgos Drake
Profesja: Elder Druid
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
|
![]() 1. Taki zdrowy rozsadek kaze myslec ze nei ma to znaczenia... ale praktyka zazwyczaj pokazuje cos innego tylko jak to liczyc gdy lucnzik strzela na 6 pol a cel jest polozony troche w prawo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() @Karol II
Mówimy o obrażeniach od melle. pozatym to chyba logiczne, że SD w lewo czy prawo nie robi roznicy na dmg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() zdaje mi sie ze jak stoimy twarza w twarz to po wiecej walimy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Frogo:
"teraz (tzn kiedy czytam ten temat) expie sobie na dwarfach, sprawdzilem to. Cos w tym jest hity sa lepsze kiedy sie do nich odwroce." Sugestie... Usłyszałem, poszedłem sprawdzić i rzeczywiście! Ile razy byłem na huncie na stworkach typu dwarf czy inne, nie miało to nigdy żadnego znaczenia. Nie zauważyłem żadnej różnicy... Wredny offtopic: sugestia może wiele zdziałać: Ludzie! Według OBOPu Samoobrona ma 31% poparcia! Ludzie idą do urn i co myślą? "Przecież i tak Samoobrona ma największe poparcie, to nie będę głosował na SLD, bo to i tak nie ma sensu". I co zrobi? Zagłosuje na Samoobronę ![]()
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() @Stinky
A skąd niby mam wiedzieć, że to melee? Autor tematu nic nam bliżej nie wyjaśnił. Dzisiaj trenowałem. Przez 10 minut stałem twarzą do przeciwnika, potem plecami. Ni zauważyłem najmniejszej różnicy. Może to zbiego okoliczności... ?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem to czysty przypadek, może coś wtym jest ale nie sądzę... pozdro
|
![]() |
![]() |