|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Witajcie!! Dawno już nie pisałem żadnego tematu, ale dzisiaj mam pytanie. Szukałem w tutorialach i poradnikach, ale nic nie znalazłem, więc zakładam nowy.
Standardowo, jeśli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego!! Tak więc: Czytałem, że nie należy zapisywać passów w komputerze i na szczęście nigdy tego nie robiłem ![]() Ponadto proszę powstrzymać się od komentarzy o następującej treści: - nieuzasadnionej krytyki, np. "beznadziejny temat" - nic nie wnoszących do tematu , np: "masz tu link do strony xxx i poczytaj" - ja już czytałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!! - komentowania tematu bez odpowiedzi na główne pytanie, np; "Uważam, że w tym temacie powinno / nie powinno się uwzględnić...". Z góry dziękuje wszystkim, którzy będą przestrzegać w / w zasad!!
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 16-07-2005 o 22:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() buahahahha no naprawde beznadziejny temat...
lepiej miec je w glowie, czy na kartce?! ja je mam w glowie(jak zreszta polowe numerow telefonow,piny do kart roznego rodzaju itp.), ale jak masz slaba pamiec to se zapisz-.-
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o boze! to w telefonei se zapisz-.- myslisz ze haker ci sie do domu wlamie?
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mówię tutaj o kolegach z rl. Chyba nie będę siedzial ciągle sam. Wiem, wiem powinienem sobie schować gdzieś w szufladce... Co do telefonu to dobry pomysł... Dzięki!!
Moim zdaniem temat do kasacji lub zamknięcia. Już wole kasację, bo to durny temat... I najlepiej hardem, gdyby któryś z modów był tak uprzejmy!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @morwi
A kumple to co?? Duchy? @Ontopic Ja mam wszystko w pamięci, ale jak nie masz dobrej pamięci, to lepiej zapisz sobie gdzieś na kartce i schowaj tam, gdzie nikt ci nie będzie grzebał (nie ,nie mówie tu o "4 literach" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@heliwurab: Dzięki!! Już myślałem, ze tu będzie tylko krytyka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja bym proponował zapisać hasło na wordpada i schować w komputerze gdzieś i z opvją "ukryj" i to samo hasło tylko na dyskietke na wypadek formata i będziesz maił hasło chyba ze ci grzebią po komputerze to inna sprawa ale na dyskietce możesz mieć tylko trzeba uważać by nie pożyczyć bądź ktoś nie skroił
|
![]() |