|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Guardia ~~ Venore ~~ Elm Street 3
![]() |
![]() Witam! O to Temat ktory wam pokaze moje postepy i upadki... Mam nadzieje że wam się spodoba i bedziecie chieli ogladac moje Zdjątka...
Zapraszam do Oceniania. ( Świat Guardia - Non-pvp ) ( Tutaj Prosze państwa Przełom w życiu Tibii 8 lvl i main ![]() ![]() ( 40/40 skille Sorra za tibie gg już tego nie będzie ![]() ![]() (19 na 20 lvl i Desert Quest piękne 10k! ![]() ![]() ~~ ~~ Tutaj Retired było na około 1-2 miecha ~~ ~~ ( Ale wróciłem i postanowiłem to nadrobić ![]() ![]() ![]() ( Kolejny Przełom, Dwarf Quest moge robić 31 Attacku będzie rox soon ![]() ![]() ( Długo czekany 60 axe i 59 shield ) ![]() ![]() ( Hunt na Dragonach ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Bardz Dobre ss od 1lvl do 32lvl mi sie tam najbardziej podobaja te ss z vampirami, ghoulami, Demona szkieletami, mumiami itp
WoW pierwszy raz na ss i wogule widze Bone beast P.S. fajne masz skille Ostatnio edytowany przez Plaski knight - 21-07-2005 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ogólnie ładnie tylko napisz jakie masz skille i level obecnie. Btw. Zedytuj te 2 posty w 1 EDIT. 200 post ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xan Arcanist - 21-07-2005 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spoko SS'y :>
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
No ale oczywiście nie czepiam się, każdy ma skile takie, jakie mu się podobają. Ale dam Ci jedną rade. Potreń przynajmniej do 65/65 będzie Ci się owiele łątwiej expić, i będziesz marnować mniej uhów na huntach. Co do ss'ów, to bardzo przyjemnie się je ogląda podczas nudnego treningu na rotach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Wiesz co Ci powiem, Twoje screeny nareszczcie zaburzyly monotonny cykl DL-huntow, pokazywaniu lootow, itp. naprawde jestem pozytywnie zaskoczony takimi fotkami.
1. Duzo Ackji (oj baaaardzo duzo i to w jakich momentach sa uchwycone te screeny) Na przyklad vampire hunt z Twoimi kolegami zrobil na mnie ogromne wrazenie, co bede sie tutaj rozpisywal, jednym slowem- genialne i rob wiecej takich zdjec. Do forumowiczow - bierzcie z niego przyklad bo pokazywanie monotonnych lootwo typu mpa, golden legs, mms juz sie przestarzalo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() gz advance, fajne ss, oczywiscie dawaj wiecej
![]() @maly=] a co kogo obchodza twoje skile?-.- no wlasnei wiec po co robisz offtopic?-.-
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 21-07-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() Fajne... ...i ta akcja z vampami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
~~ Sorra..ale jak mysle o trenowaniu to mnie na wymioty bieże.. Wole expić non stop i H lvl zrobić. Trenić zaczne jak se kupie coś fajnego do grania na PS2. Btw. jak taki mocny jestes pokaż nam co umiesz....... ~~ Teamt... Troche Skillowanie i Odpowiedź na pytanie jakie mam skille ![]() ![]() ![]() P.S Teraz klepie lvl aż do 35 Noble Armor, Crusader Helmet, Dwarven Axe! To jest to co da mi moc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() ehh na screenach to i tak spokojnie wyglada...
Nie pokazal najlepszych momentow moim zdaniem, np. jak necro bilismy ![]() W sumie szkoda że nam vamp shield nie wypadł, ale niedługo chyba pójdziemy znowu, a ja tym razem nakręcę film/ zrboie zdjecia jak to wyglądało z perspektywy sorca... |
![]() |
![]() |