|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() YO !
Tu będą zamieszczane screeny z mojego tibijskiego życia. ![]() Stare bicie bk. ![]() Jeden z pierwszych dragów. A jaki loot ! :rolleyes: ![]() Pierwsze exori frienda. Bad, bad ![]() ![]() Pierwsze gsy. ![]() To samo co wyżej. ![]() ![]() ![]() Stare bicie herosków. ![]() Też starsze bicie dragów. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Bardzo fajne SS'y dawaj więcej bo naprawde jest co oglądać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalszy ciąg....
![]() Dłuuuuuga droga do moich skili...... ![]() ![]() To był chyba.... 86. skill ![]() ![]() lucky ? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej...
![]() Some quest ![]() ![]() hitz..... ![]() hitz2..... ![]() hitz3...... ![]() znowu.... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wiem, że lubicie dużo gsów naraz ![]() ![]() ohh.... me lucky znowu ? ![]() <ziew> eee.... znaczy k-arm znowu ;p |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() kazordoon treasure. Kto by tam nie chciał wejśc.... ![]() ![]() Ostatnie advy w levelu. ![]() I następny. ![]() Akcja ratunkowa na warlordach ( pierwszy dzień po update'cie). Wcześniej padliśmy tam w 5 osób. Strong Orcs ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Dawny loot z orków. Niezły ^^ ![]() A lot of ppl ? ![]() A lot of monsters ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Znowu mam szczęście.... Dobra to na razie tyle, później dam jeszcze screeny z dzisiejszego gs hunta. Comment plx. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Gratz za zdjęcia szkoda tylko, że niektórych nie widać
![]()
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajne zdjecia , ale zrob cos , bo kilkunastu nie widac :/
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
No tak, to chyba musicie poczekać, a może to nie o to chodzi.... Sprawdzę później, szkoła ;/ |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz fajne zdjatka. A na jakim grasz serverze bo mnie to ciekawi. A jak ci sie juz znudzily k-sety to mozesz mi jeden dac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() podobaja mi sie zdjecia naprawde fajne.......
![]() ![]() ![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Lol gratz masz okropnego farta.Żeby znaleśc kilka k-armor w gs'ach i warrior helmety z liderów
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc obiecany gs hunt. No i pare innych stworków też będzie
![]() Znowu mam szczęście ^^ ? ![]() Biedny "ktoś" ![]() ![]() some leaders ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ciekawe co jest w tym bagu ? Stali pogromcy gsów na pewno wiedzą ![]() ![]() Przyjął hita na armor ![]() ![]() Some drag. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wymiana ciosów ![]() ![]() Spotkałem kolegę o tak wczesnej porze ! (była około 6 rano) ^^ ![]() Wymiana ciosów z dragiem, ja dostałem mocniej ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A to co to niebieskie ?? ![]() ![]() Leader want to kill me :O ![]() Some gs. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() No super na prawde fajnie... widze że jestem na paru skrinach xD
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Widze ze miaszkasz w Tym samym miejscu co ja kiedys AB'Dendriel Greit Willows teras w Mangrov 4 se przebywam ale ss'y spox widac ze dlugo grasz w tibie
|
![]() |