|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Witam wszystkich, zapraszam do obejzenia fakestory.
Jest to moj pierwszy fake (naprawde) nie dla tego tak mowie ze jest to na tym forum modne zdanie ![]() EPIZOD DRUGI KAWALEK DALEJ EPIZOD I "Prolog" Na ziemię na której uprawa roli oraz bydła jest jedynym celem marnego życia wielu osadników przenieści się z zatłoczonego miasta - rodzinnego domu Modrika, zamku króla Oridorna, Modrik z nażeczoną Laina. ![]() Lainie od samego początku podobał się ten dziki niezamieszkały i tajemniczy teren, często lubiła spacerować do późna oglądając piękne nienaruszone przez człowieka lasy, jeziora, sama czuła wielką więź z tym miejscem... W tym samym czasie Modrik ciężko pracował, musiał przecież skończyć przed zmrokiem. ![]() Laina chodź piękna i mądra była bardzo stanowcza i surowa dla miłości swogo życia, uważała że jeśli niebędzie ciężko pracował - niebędzie jej warty. ![]() Modrik jak co wieczór udał się złowić kilka ryb na kolację, lecz tak go to zajęcie wciągało, że zazwyczaj przez spóźnienie w poże kolacjii jadł obiad. ![]() Po przebuciu krótkiej drogi od jeziora do domu oraz całym dniu ciężkiej pracy wkońcu wrócił do domu z worem pełnym ryb i zrobioną własnoręcznie wędką w dłoniach. ![]() - Czy ta okolica jest naprawde taka spokojna? Tego dowiecie sie w Epizodzie II EPIZOD II "Tajemnicze porwanie" Modrikowi nudzióo się czasem w południe przed obiadem i lubił połaźić po okolicy. ![]() Przechadzając się nad jeziorem napotkał coś bardzo dziwnego... ![]() Przybysza znalezionego nad brzegiem jeziora postanowił zaprosić do domu aby Laina mogła go opatrzeć. ![]() Laina postanowiła poszukać jagód na śniadanie oraz ziół aby wyleczyc tajemniczego nieznajomego i udała się do lasu, w tym czasie na Modrika spadł obowiązek podania choremu leku. ![]() Laina niewracało przez dwa dni i dwie noce Modrik był bardzo zdenerwowany, przeczówał że mogło sie stać coś bardzo niedobrego... ![]() Szukali wszędzie, w lasach, na polach, przy jeziorze, nigdzie niemogli jej znaleść. ![]() Gdy już Modrik stracił sznse na jej odnalezienie spostrzgli coś a raczej kogos kto te powątpienia rozmył. ![]() Postaci ustawione sa specjalnie nie w kratkach tylko stoja luzno, nie tak jak na real tibii. Paski zycia sa ustawione takze inaczej niz w rl tibii, niema czegos takiego jak "Ktostam says:" tylko jego tekst jest napisany nad nim zoltymi literami. Duzo zeczy zmienilem, jest pare innych szafek/luzek/stolikow itp. niz w tibii. WSZYSTKO WYZEJ WYMIENIONE JEST ZROBIONE SPECJALNIE I ORYGINALNIE ZEBYSCIE LEPIEJ ZAPAMIETALI TEN FAKE. Jesli (niedajboze) sie spodoba dodam na forum Epizod II ktory juz jest stworzony. Ale ostrzegam od razu ze ten fake (przynajmniej w dalszych epizodach) bedzie ciekawszy, a Epizod I jest specjalnie spokojny. Jak to mowia cisza przed burza... !!!UWAGA!!! nietoleruje postow typu: "Jaki debilny fejk kszyfo pofkleiane postacie i wogule jest bardzo nedzny i mi sie niepodoba i paski zycia som nie tam jak powinny i wogle OFUUUU!!!!!!!11111111111111111razrazraz"
![]() Ostatnio edytowany przez keyu - 28-07-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Pomysł nawet orginalny, ale co ja moge powiedziec jak autor tekstu nie rzyczy sobie komentarzy typu "krzywo powklejane"..... Dla mnie to fake nie jest, to jest coś co ma go przypominać. Przynajmniej taka jest moja opinia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Mi sie podoba "urealnianie" tibi czy w domu tez chodzisz po parkiecie kratka po kratce?? Ja chce wiecej
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Jaki debilny fejk kszyfo pofkleiane postacie i wogule jest bardzo nedzny i mi sie niepodoba i paski zycia som nie tam jak powinny i wogle OFUUUU!!!!!!!11111111111111111razrazraz
Ok teraz na serio: Brzydko wkleileś postacie(na serio)reszta spoko.Dziwne jakieś bo mi sie malo podoba.Ale pomysl orginalny(chyba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() @up:
A mi caly fake podoba oprocz tego ze niema xxx says: Sam troche krzywiej wklejam postacie, zeby to nie wygladalo jak tibia tylko realistyczny swiat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Fajne... Co prawda nie przypomina niektórymi rzeczami innyh fake'ów ale to znak oryginalności(przynajmniej mi się tak wydaje). Biedny ten Modrik, ciągle pracuje...
![]() Edit: Sorka, nie zawsze czytam wszystko co napisane, teraz widzę, że napisał o oryginalności ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anastazy - 26-07-2005 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Przeciez on to zrobil specjalnie! Sam niapisal ze jest oreginalny ten fejk, i mi sie wlasnie podoba, nie same klocki lego tak jak to jest w innych fejkach
![]() Musi byc cos oreginalnego! Dawaj nastepne czesci! ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() A mi sie podoba, jest jak w życu baba gania faceta, a facet tylko pracuje xD jak masz już zrobioną 2 część to dawaj na co czekasz :>
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
|
![]() Po co piszecie jeszcze raz ze postacie krzywo powklejane itp. jak ja sam na wstepie napisalem ze to jest zrobione specjalnie, nie dlatego ze ja nieumie inaczej tylko dlatego ze ludziom nudzi sie ciagle ogladac "fake idealna tibia" a wola (napewno, bo ja sam wole) "zycie ludzi" poslugujac sie postaciami i grafika z gry. Niema "Ktostam says: to, Ktosinny says: to, Ajeszczektosinny says: to". To jest dla mnie naciagane i w real tibii to pomaga bo jak kolo ciebie stoi 7 osob i kazdy cos gada to niewidzisz ktory miwi co, a skoro tutaj stoja dwie postacie i ze soba rozmawiaja to dlaczego mam wstawiac "On says: , Ona says: " i zastalac ich nicki .. O.o ok troche wyjasnilem dla niekumatych.
A zatem jeszcze kończe Epizod Drugi narazie moge zdradzic jego nazwe EPIZOD II "Tajemnicze porwanie" - Juz w krotce...
![]() Ostatnio edytowany przez keyu - 26-07-2005 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Jak dla mnie to ciekawe i czekam następne części jednak to kolejny fake w którym czegoś brakuje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Morska przestrzen
![]() |
![]() Złe nie jest, a tak naprawde 9/10
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko zależy od następnej części, wiem że ciekawe jest nei korzystanie z kratek, ale staraj się...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Niezle. Podoba mi sie musze przyznac ze to oryginalny pomysl
![]() Do tego ladnie wykonany fake GZ |
![]() |
![]() |