|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Imię: Xree Lixall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 28
Skille: 60/43
Poziom mag.: 10
|
![]() Prośba dotyczy użytkowników ze świata Titania
Czy nieznajdzie sie jakis dobry Tibijczyk i niepomoże biednemu włuczędze który przybył ze świata podziemnego. Niemam amonicji w moim przypadku są to bełty, gdyż około 800 lat temu zostałem zabity przez księcia ciemności w, a moje ciało było pilnowane przez 13 groźnych sług tegóż oto księcia aż do dziś.... Nagle w mojej głowie pojawiło się dziwne niebieskie światło które najpierw mnie orzywiło a następnie przeniosło na powierzchnie. W czsie ucieczki na powierzchni trafiłem na rozwcieczoną armie "Hunter'ów" i biegłem tak szybko że pogubiłem cały mój sprzęt i pieniądze, ale udało mi się uciec i dobiegłem do Thais... Dzisiaj cały czas siedze w nijakim depozycie i prosze Tibijczyków o pomoc... ale nikt niepomaga. Czy mogli byście dobrzy Tibijczycy wysyłać mi paczkami jakieś drobne pieniądze, bełty i strazły paczkami na adres: Bloody Lyczos Thais Z góry dziękuje wma za pomoc w moim jakże nędznym lecz długim życiu Ostatnio edytowany przez Lyczos - 26-07-2005 o 12:17. Powód: Zapomnieałem dopisać świata w którym sie znajduje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Już lece, tylko poczekaj chwile żebym sobie nóg nie pomał...
Ja ten twoj teksty przetłumacze tak: O jejku, prosze was pomóżcie mi, zabił jakis brazulski n00b i straciłem moje wszystkie strzały i bolty, pieniądze też zabrał. Prosze was bardzo pomożcie mi i wyślijcie jakies fri ajtamzy do ... w ... Jeżeli myślisz że ktoś sie nabierze na ten twoj durny tekst, to nie wiem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() temat:
bezsensu i do skasowania ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Jetsem początkujący! A jakbyś niezauważył starałem się utrzymać atmoswere.
Nawet w serwisie Tibia.pl proszą o niepisanie np. "Mam laga" tylko np. "Moja postać sie zmęczyła" Rozumiem że nieczytasz regulaminów i innych postów i poradników ale... NO Coment!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() HEH. jesli ktos cie zabil to trudno, trzeba wstac i zdobywac rzeczy od poczatku, rozumiem to, jestes NEWBIE,ale 99% graczy po wyjsciu z rooka ida gdzies cwiczyc, expic itp. a nie pisza tematow typu: wyszlem wlasnie z roka, dajcie mi rzeczy bo zgubilem
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
jezeli nie umeisz se dac rady to po co grac? to tak samo jakbys wlaczyl np. quake 3 na najwyzszym poziomie i nie umial przejsc pierwszej areny, to co gralbys dalej? nie, tylko zmienil bys poziom...
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: Lyczos
Da się. Wystarczy zjechać postać do 6 bądź 5 lvl i puff wracasz na Rookard. A tak przy okazji, to zauważcie że założyciel tematu nie napisał wprost "free itens itp" tylko napisał klimatyczną historie kończącą się prośbą o pomoc. Zresztą i tak niedługo ktoś ten temat zamknie/usunie (niepotrzebne skreślić). Ostatnio edytowany przez Berials - 26-07-2005 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Nie popieram akcji typu "fri itemz", ale postów utrzymanych w klimacie rpg, jak ten, nie widziałem od dawna. Nie gram jużna titanii, a w moim domku znajduje się kilka itemów. Coś ci wyśle, dzielny podróżniku.
|
![]() |
![]() |