|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Planuje kupić sobie jakieś pożądniejszy zestaw audio do kompa, mam do wydania ok. 600zł, mam już wieże która wczesniej miałem podłączoną do kompa (20W głośniki). Teraz co proponujecie? Sprzedać wieże i za łączną sumę kupić coś pożadniejszego? A może kupić zestaw 2+1 i zostawić go razem z wieżą? Czekam na wasze propozycje, ewentualne linki i obrazki mile widziane
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() nah, za 600 zl to bym kupil sobie jakiegos sound blastera i zestaw 5.1... chociaz jezeli wieza jest dobra, to zostaw ja sobie (chociaz glosniki 20W to troche malo). Ja osobiscie mam zestaw Partita 2 + 1, wygladaja one tak:
w przyblizeniu ich moc wynosi 40W (MOC \m/). Jestem z nich bardzo zadowolony, na zintegrowanej karcie dzwiekowej muzyka daje naprawde porzadnie (dopoki nie dasz sobie na volume 50%+, wtedy juz zaczyna trzeszczec - ale na tych glosnikach 50%+ volume to juz jest glosno jak ja *******e). Kupilem je za 140 zl. Polecam. |
![]() |
![]() |