|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() co to jest to non pvp co jak sie robi charaktera to sa serwery rozne i jest cos takiego jak non pvp (np. Guardia) i slyszalem ze to oznacza ze gosc nie moze zabic goscia nawet na mainie! czy to prawda? wiec po rooku do jakiego miasta najlepiej isc skoro w zadnym nie zginiesz z reki innego goscia? i co to sa te domy bogaczy? radzcie mi plz!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() non-pvp- masz racje na takim swiecie gracz nie moze zabic gracza
![]() pvp- zabija sie ludzi dla expa ![]() Jakie miasto tak ? hmmm... mysle thais byloby dobre duzo trolli orci blisko fibula potem bedziesz mogl chodzic na cyclopy... ale moze byc tez carlin. Jednak ja osobiscie doradzalbym thais ![]() ![]() ![]() @down : thx za poprawki ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 29-07-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie można przejąć sumona, nie możesz nim też atakować, nie możliwy jest trening z graczem itp. Cytuj:
Tyko na PVP Enforced dostaniesz doświadczenie za zabicie gracza, który jest wyższy od Ciebie lvlem. Miasto - każde miasto ma w okolicy jakieś słabe potworki.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
Dodam jeszcze, że na pvp-enforced dostajesz expa tylko za gracza wyższego levelem i dostajesz, tyle, ile on traci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Hm, może Xeron spojrzał na mapkę Venore i tam znalazł miejsce "dom bogaczy".
Jeśli chodzi Ci o to - tam zamieniasz gc na pc lub cc, przy innym stoisku możesz kupić/sprzedać świecidełka i jesli dobrze pamiętam jest jeszcze stoisko z pierścieniami i naszyjnikami ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() dzienx za porady! czyli zeby miec dom trzeba miec pacc tak?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Krasnik F
![]() |
![]() Tak zeby miec domek trzeba miec Pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() non-pvp jest the best
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Mozesz kupic pacc przz tibia.pl kosztuje on 95 zl za 3 miesiace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() non-pvp ma jedną istotną różnice , nie licząć brak pk, czary szybciej miają, jest to bardzo ważny fakt, bo np. ja na pandori ek w cycopolis podpalałem kawałek drogi żeby tylko 1 cycek mnie atakował, na non-pvp tego typu czary znikają po paru sec
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Według mnie najlepiej isc do Carlin masz blisko Trole, Bugi, dwarfy, misie, amazonki... Dopiero pozniej sie ewentualnie przeniesc do Thais...
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() Moim zdaniem najlepiej na poczatku gry jest zamieszkanie w Carlin... blisko trolle, pod zimia bugi, troche dalej masa goblinów i amazonki, a gdy bedzie sie ciut silniejszym mozna sie przejsc na zachód do Ghostland... żyć nie umierać!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: top secret
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() w carlin najwiecej n00bow
![]() |