|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() A wiec tak... tak jak w tytule chodzi mi tu o hero hunt po pierwsze chce sie dowiedziec o jednym miejscu gdzie znajde hero nie chodzi mi o to gdzie sa 2 respy tylko tam gdzie jest 1 i podobno jest tam latwy sposob na blokowanie czyli lazenie dookola trumny przez co hero bedzie walil tylko ze strzal zadajac mniejsze obrazenia... sek w tym ze nie wiem wogole gdzie to jest slyszalem tylko o tym miejscu
prosze o wytlumaczenie drogi tam a jak komus by sie chcialo o mapke chociasz wiem ze za duzo bym chyba chcial XD przyznam tez ze nigdy nie bylem na hero wiec jakby ktos wiedzial ile uhow mi bedzie srednio na 1 hero szlo moj lvl 40 skille 72/70 (sa minimalnie mniejsze ale jak takie zrobie wtedy ide) staff: k set t shield blouje pallowi z 75 w dyscie za odp i wskazowki z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() No to tak... hero możemy spotkać w miejscu zwanym "hero cave" na Edron. Droge do tego miejsca znajdziesz sam bez większych problemów (poszukaj jakiejś mapki). Przy wejściu powita Cię grupa hunterów, dalej (już po wejściu pod ziemię) będziesz spotykał ds'y (w ilościach większych), huntery, priestess'y i takie tam śmieci
![]() Idąc cały czas w dół (w sensie głębokości) dotrzesz wreszcie do komnaty z 3 dragami które trzeba ubić. I tu ważna uwaga.... przez te dragi też się wraca. Gdy będziecie wychodzili z hunta będziecie zmuszeni do przejścia przez tą komnatę - ropujesz się i... masz przy sobie 3 dragi, z którymi trzeba coś zrobić - przynajmniej gdy ja chodziłem na hero to zawsze było zadanie knighta (tam mało miejsca jest i palik by obrywał, obrywał i.. pewnie padł). To jest powód dla którego nie radzę na 40 lev iść blokować hero ![]() ![]() Co do ilości UH-ów na hero - nie mam pojęcia (nigdy nie grałem knightem)... osobiście nie wiem czy dalibyście we dwóch radę wejść i wyjść z tej jaskini... no ale oczywiście mogę się mylić ![]() Mam nadzieję że choć trochę Ci pomogłem. Vis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wielkie dzieki XD ale mam eez pytanko wspomniales ze tam dalej jest warlock
moze on byc zlurowany w miejsce respa hero?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak moze byc, bo znajduje sie w tym samym pomieszczeniu co hero. Polecam ci double spawn hero (ten gdzie beigasz wokól trumien). Idzie na nim duzo mniej uhów niz na pojedynczym spawnie czy tez na tym przy wrl. Mi (knight, 68lvl, skills:84/82, crusader helmet, dsm, demon shield, p ammy, knight legi+bohy szedl mniej wiecej 1 uh na ~10 hero. Bylem z palkiem ktory mial 86 dista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok dzieks mam filmik to wiem jak tam dojsc tylko nadal nie wiem ile uhow bede musial spalac a i mam jescze pytanie o loot ale do osob ktore juz duzo razy mialy doczynienia z hero wiem ze z nich leci caly crown set ale czy duzo ich rzeczywiscie musze zabic by cos wypadlo? wiem ze to tylko zalezy od szczescia i czasem odrazu wyleci z czasem kilka dobrych godzin trzeba na cos czekac ale mam nadzieje ze to nie tak jak z d sheildem z draga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() Wątpię żeby ktoś sie trudził z lurowaniem tego warlocka... no ale oczywiście jest to możliwe.
A co do loota... to naprawdę zależy od szczęścia, ale dam Ci przykład jak wyglądały moje hunty (byłem tylko ja - pall, 75 dista i knight blocker). 6h hunta - c armor + c legs (triple resp) 5h hunta - c armor (double resp) ale bywały i hunty przy których loota nie było nic... Kwestia farta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Hero to najlepszy potworek do robienia gp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Troche niewyraźna ale dasz rade:
![]() -1. ~3 wild warriory. -2. priestess, ~7 demon skeletonów, ~2 huntery, kilka wild warriorów. -3. monk, ~4 demon skeletony, ~3 wild warriory. -4. 3 dragony -5. 3 monki i hero (zielone kółko) -6. ~2 priestessy, kilka wild warriorów, orc shaman, hero (zielone kółko, tam znajdują sie trumny wokół których mozesz biegać) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wow wielkie dzieki ze az tyle mi powiedzielsicie i jescze do tego mapka na prawde wilekie THX XD jak pojde na ten hero hunt zalacze filmik (jesli bede wiedzial jak) ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() Hero sux... C-set jest tak tani ze az nie oplacalny :/