|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Radomsko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ligorio Lotorewus
Profesja: Paladin
Gildia: Kgb
Świat: Luminera
Poziom: 35
Skille: 68/49
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Fake? Bo to chyba nie możliwe, temple to pz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() mozliwe dednol i sie zalogował ze skullem było to juz kilka razy wałkowane -.-'
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() To nie fake, kiedys byl taki bug, ze bodajze strzelales z hmma i wtym samym czasie wbiegales do dp i byles tam ze skulem, widocznie ten bug dalej istnieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Rzucił np. fire fielda pod kogos padl i zalogowal sie ze skullem.
Kiedys tez tak mialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() a niepomysleliscie o tym ze ten skull poprostu mu znikal a screeny zostaly zrobione jak akurat byl??(tzn jak znika skull to miga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() PS: też grałem chwile na Lucerze ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 2 odpowiedzi powyżej są możliwe. Bardziej jest prawdopodobne jednak, że ktoś rzucił fire bomb lub innego fielda, padł, a potem ktoś w fielda wdepnął, wskazuje na to 1 screen gdzie pk jest na tyle głęboko w temple, że nie zdążył by tam dobiec w czasie 5 sekund (około tyle trwa znikanie skulla) mogłem coś pokręcić... ale trudno...
![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() to napewno nie jest fake ja raz tez mialem taki przypadek ale przed deadem zucilem szybko firebombe i jak sie zalogowal w temple to mi sie pojawil skull
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() albo walsnie wyszedl zrook'a i tam puszczal trapy;[]wlasnie gdzie je mozna nabyc ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ja wierzę w tą wersje z ogniem , bo kiedyś waliłem ludzi z ff , wkońcu mnie dedli , zaraz daje loga i siedze w temple ze skullem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Ja mialem tak rowniez
![]() Po prostu rzucilem pod kogos ffa, padlem i zalogowalem sie zanim ten ktos oberwal od ognia. (przez pierwsze 2 s w temple po zalogowaniu nie mialem skulla)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja widzialem osobe ze skullem w depo, a to jak wyjaśnić? mozliwe, ze rzucil Fielda, wlazl do depo a potem ktos na fielda wlazl ;p (to jest możliwe? bo nie próbowałem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() Tez cos podobnego widzialem ze pk mnie lal ja chyba go tez i wbieglem do swiatyni i byl seryjnie to napewno nie fake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Idź ty człowieku na demony i zobacz czy Cię nie zabiją...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Według mnie White skull nie może być w Temple. Red nie znika więc Red skull to żadna sensacja, ale white To Fake! Bo jeśli zabiją White skulla to po ponownym zalogowaniu już skulla nie ma! Sami się przekonajcie. Zróbcie skulla słabą (którą już nie gracie i grać nie będziecie) postacią. Poczakajcie aż was zabiją i zalogujecie się w świątyni BEZ SKULLA! i nie piszcie, że "też tak mieliście"
![]() oczywiście istnieje wyjście, że się myle ale wydaje mi się że mam racje ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Ranaji
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 16
Skille: 19/22
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() normalne jak puscisz ff i dedniesz a jestes w swiatyni to jak ktos sie zabije o twojego ff to masz skulla tez tak mialem i sie nooby zlecialy i mnie okrazyly
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() A czy po puszczeniu FFa nie ma się PZ locka? a nawet jeśli nie to mało możliwe zdążyc przelogować się w 5 sekund (czasem zapchany serv jest)... a jeśli już to czy w temple znika white skull po jakimś czasie?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() BYlo to juz walkowane kilka razy jest to mozliwe bo moj kumpel na asterze widzial goscia ze skullem w swiatyni
|
![]() |
![]() |