|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam takie pytanie. Kieruje to glownie do GM lub moderatorow, proszac o fachowa rade.
Skonczylem z tibia raz na zawsze. Chcialbym by moje konto zostako skasowane. Mialem personalizacje i chce by te dane byly skasowane jak i cale konto ( nie lubie jak sie moje dane personalne walaja gdzies w archiwach jak juz nie mam z tym od dawna nic wspolnego). Jakos nie mam zamiaru sprzedawac konta, pozatym jest to nielegalne i nie chce miec problemow. czy jest jakas mozliwosc zalatwienia tego z "cipami" (sory za zwrot mozecie mi zbanowac konto w tibii i tak juz nie gram)?? |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() weź delate na wszystkie twoje postacie, po jakimś czsie zostaną usunięte, kąto zostanie co prawda ale chyba nie za dlugo bo cipsoft kasuje nieużywane kąta, tak mi sie wydaje ale pewnien nie jestem
ps. troszke to potrwa ale ślad nie zostanie
#4 |
Guest
|
![]() moze jakis moderator lub ktorys z urzytkownikow jest gm.
sam wielokrotnie zdawalem na funkcje tutora ![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A pozatym: Jak skasujesz postacie, to powinni po jakimś czasie usunąć.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Jak delejtniesz konto to po jakims czasie zniknie wszystko co podawales wraz z kontem.
Ps: wiesz ale mozesz mi dac ta postac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |