|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Gdzie jest jakiś dosyć duży spawn slimów? Kuzyn zaczął grać knightem, i nie wie gdzie taki jest i prosi o pomoc. Ja nigdy nie grałem rycerzem, tak więc mu nie pomogę. Nie ma jakiegoś w Ab'Dendriel przypadkiem? Jakaś jaskinia? Słyszałem, że jest tam ze szkieletami, ghulami i slime'ami jaskinia. Prawda to? Czy mit?
Ps. Szukałem i nie ma odpowiedzi. @Edit: Do Gdzie znajde danego potwora nie dałem tego, bo po pierwsze tam nikt nie odpowiada a po drugie tutaj chodzi o jaskinie, a nie tylko o potwora. @Pan Sim: Ale gdzie jest ta jaskinia? :S Ostatnio edytowany przez Icey Dragon - 08-08-2005 o 00:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Jest jeden w kanałach carlin, ale zwykle niestety zajęty :/ innych nie znam
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() W Ab jest.. w tam gdzie są ghoule... chyba slime sie tam respi w dwóch miejscówkach ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Esmersharr
Profesja: Knight
Gildia: Raiders of Rohan
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Najlepsze miejsce ze slimami jakie znam to folda.
Obejrzyj mapki na tym linku .
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Jak idziesz na amazony, z venore, jest dziura w ziemi. Wejdz i tam i idz kanałem w lewo. Jak wyjdziesz na powierzchnie masz polankę pełną slimów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
|
![]() Slimy są na wschod kolo venore kolo rotow oraz na lodowych wyspach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Katedra (dodana po update'cie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() katedra - resp 1 slima w wewnatrz, a w podziemiach duzo slimow + 1 beholder.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Resp Slimow jest takze w Ab , tak jak słyszales, wiesz ddzie sa trole w ab , schodzisz pietro nizej i idziez w prawa strone , dochodzisz do miejsca gdzie jest kilka troli , i troche niwidoczne wejscie pod skosem / do gory, na koncu jest dziura, wbijasz tam i pozniej przez kolejne i kolejne pojawiasz sie w duzym pomieszczeniu z bagnami itp. idziesz tam na sam dol i sa dwa korytarze w prawo i w lewo tam sa wlasnie slimy.
Wiem ze troche to moze namieszane ale inaczej sie nie wytłumaczy.Postaram sie pozniej zamiescic mapkez dokładnym dojsciem w to miejsce (ale pozniej bo narazie skiluje ![]()
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() polecalbym przeszukac poh w poszukiwaniu dziury z slimami, na -1 poziomie sa roty a na -2 lub -3( nie pamietam) jest naprawde duzo slimow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() 2 Slime są na trolach na zachód od Dwarf Brigde.Zaraz po wejściu pod ziemie idziemy w góre i na dół studzienką Slime będą czekać zaraz przy wejściu
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Spore (naprawde spore) respy sa w dwarf mines ale to niestety na -4 i -5 poziomie wiec poczatkojacy rycerz sobie nieporadzi
![]()
![]() |