|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Olsztyn !
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir'kaibashi
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 68 ;]
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Chcialbym sie zapytac gdzie DOLADNIE jest vamp dla facc, gdyby bylo to w postaci mapki z gory dziekuje
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Eee to jest Vampir dla facców ?
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Słyszałem , że jest to w okolicach Dark Catedry albo nawet w środku niej niestety ponoć rzadko się respi tyle mogę ci powiedzieć :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przeszukalem z kolega cala katedre i nic i slyszalem ze gdzise na poludnie od katedry jest ale tez szukalem i wpadlem na stado orc riderow na szczescie kolega pomagal bolcami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Vamp dla FACC ma tak powolny resp ze zastanawialem sie czy nie jest to spawn 1x dzien -.- no coz, mapki nie wstawie bo niestety mi sie nie chce ;P jedziemy: na poludniu PoHu jest taki cmentarz z ghoulami, skele i 2 dsami. przed wejsciem na niego idziesz troche w lewo zeby znalezc sie po innej stronie rzeczki (no w kazdym razie tam jest taka woda, nie wiem czy mozna to nazwac rzeka) - teraz powinienes znajdowac sie na takim pasie wolnej przestrzeni pomiedzy drzewami - idziesz w dol gdzie napotykasz GSa i slime. po udanej walce z tymi potworami idziesz w lewo, moze kawalek w gore - napotykasz domek w ktorym respi sie vamp + witch a dookola kilka ghouli/skele. to tyle, powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() np ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dziekujemy tibianczykowi i innym , temat do zamkniecia ale nie kasowania moze sie komus przydac
![]() |
![]() |
![]() |