|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Chciałbym zaprosić Was na kolejny, 6 już toruński Konwent Miłośników
Fantastyki i RPG "Zahcon 2005". Impreza w tym roku odbędzie się w dniach 30 września - 2 października br., miejsce pozostaje bez zmian tj Fort IV w Toruniu (ul. Chrobrego 86) Program póki co jest w fazie powstawania, ale już teraz możemy Was zapewnić, że atrakcji nie zabraknie. Tegoroczna konwencja imprezy oscyluje wokół szeroko pojętej "grozy", ale dołożymy wszelkich starań, by każdy zainteresowany fantastyką znalazł coś dla siebie. Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę internetową http://www.zahcon.utumno.pl . Znajdziecie na niej formularz, poprzez który należy zgłaszać swoje propozycje prelekcji, a co za tym idzie współtworzyć Zahcon 2005. Wszelkie wątpliwości możecie kierować na adres e-mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Odświerzam trochę temat, ponieważ nikt nie pisze postów i temat spadł na 3 stronę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Człowieku, nic na siłe... jeśli ludzie nie interesują się tą "imprezą", to uszanuj to. Widocznie nie chcą iść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No wlasnie - w Toruniu...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie mówię, że kogoś zmuszam, ale ludzie mogli by pisać. Wcześniej zobaczyło ten temat ponad 90 osób, ale nikt nic nie napisał, aż temat spadł daleko i nikt go już nie oglądał.A więc chcę aby ludzie pisali. A to że w Torunu, to nie przeszkadza, i jeżdżą na niego nawet ludzie z Krakowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() ja mam może blisko, ale na 90% mnie nie będzie na tym...
choć może ci, którzy tam pojadą zaznajomią się z kilkoma rzeczami XD (np. nowościami na rynku RPG..) życzę tym, którzy tam się zjawią, miłej zabawy d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Na stronie pojawiły się pierwsze zapowiedzi LARPów (gdyby ktoś nie wiedział co to jest niech kliknie tutaj ) http://www.zahcon.utumno.pl
|
![]() |
![]() |