![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako, iż coraz więcej jest tematów z "zrobiłem bananowy skin do tibi", albo "zrobiłem wodny skin do tibi", po co zaśmiecać forum? Możecie tutaj dawać swoje skiny. Proszę, aby temat był przyklejony.
Dziękuję Huo
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Do skasowania. Od razu zróbmy temat: tutaj możecie sobie dawać zlecenia! Pfffft bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Up: A czemu nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Temat nie jest bez sensu, wręcz przeciwnie, przynajmiej nie będzie trzeba szukać potem plików pic po całym dziale. Polecam dodanie to tego jeszcze plików .spr, tak jak mają to na tibia.de, ułatwi robote moderatorom i userom szukającym nowych grafik ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Utrzymal się, ale zostal skasowany? Hummm... no to faktycznie się utrzymal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Kuraj wypas musze sobie taki walnac
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym, byście jeszcze dawali tutaj zdjęcia z waszych zrobionych skórek.
Pozdrawiam Huo