--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Witam. Chcialbym sie dowiedziec jak teraz mam trenowac, moim pierwszym paladynem.
Dzisaj wyszedlem z rocka kupilem 8 sparow i to starczylo na zaledwie 2 skille ~~3min. Niestety taki typ treningu jest za drogi jak dlamnie :S. Wychodzi na to ze 10h treningu zabiera 16k!:C Czy sa inne sposoby na zdobycie skilow tanszym kosztem? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Cwicz mlvl i kiedy bedziesz juz mogl tworzyc strzaly to stoj pare godzin na afk i rob strzaly.Pozniej wez luk i zaiwaniaj expic.Dist ci bedzie wskakiwal jak po masle a do trenowania obrony mozesz wziasc knife'a i bic sie z trollami.Po update tak robie i nie narzekam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
Nie trenuj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To wedlug ciebie na 14 skilu dista mam wziasc strzaly i isc expic?-.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na twojim miejscu trenowal bym z trolami bo jak spir ci sie zniszczy to z trola wypadnie polecam trole w ab a jak wolisz z kims albo masz kumpla na ktorym dist cwiczysz to poprostu na trole i zbierz duzoo spirow i tez bedzie oki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Łatwo powiedziec idz na trole. A czym te trole zabije? maca?
Jesli tak to to bendzie bardzo dlugo. Uzbieranie 10 sparow jednak troche zajmie. Wiencej czasu spedze na bicie troli maca niz na trenieniu dista. Taki trening raczej bendzie malo "efektywny" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() @Kafes
Chyba chłopie masz zły dzień-.- @Topic Też mam ten problem, tylko, że mam wyższy lev. Biore 100 spearów i ide na trena. Tak od początku to nie wiem, co jest, ale czy throwning stary nie znikają? Przed update można je było kupić, a teraz nie. Nie sprawdzałem tego. Pozdro
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Świecie
![]() |
![]() Na moje nie trenuj. Zrob nowom postac Knighta , Sorca , czy druta
![]() |
![]() |
![]() |