|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mianowicie chodzi o porachunku między Painful Hands ( UV) a rodziną Darkblade. Jedni mowia ze wszystko zaczelo sie od tego jak Kaori Sato zabil jednego z druidow Darkbladow swoim 2 charem 11 palladynem, a inni mowia ze Kaori Sato pod grozba Ellenthara Darkblade'a ze wlasnie to Ellenthar bedzie osoba ktora go zabije poskarzyl sie swojemu obroncy ( Painfullowi). Temat zostal rozwiniety takze na forum Tibia.com, wlasnie na tym forum Painfull naliczyl wszystkich sprzymierzencow Darkbladow czyli : Ellenthar ma zaplacic 500k, Rodoxim Darkblade 500k, Zacharjasz 500k,Przemlu 500k i Fuzomidi 100k. Dowiedzialem sie takze ze Darkbladzi nie zamierzaja zlozyc broni po tym jak Painfull napisalz e to on rzadzi na Hibernie. Rodoxim Darkblade zaczol wybijac wiekszosc ludzi ktorzy sa bronieni przez Kaori Sato badz Painful Hands. Wszsytkie low levele ktore sa po stronie Kaoriego maja ciezkie zycie... cala ta sytuacja moze doprowadzic do wybuchu wojny.. ja osobiscie postaram sie przeprowadzic wywiad z jednym z graczy i dowiedziec sie wiecej na ten temat ale jest jedno pytanie na ktory kazdy by chcial znac odpowiedz: Czy Darkbladzi i ich przyjaciele pokonaja Kaoriego i Painfulla, ktory jest w najlepszej gildii na Hibernie??? Ciekawi mnie takze opinia Seromontisa i innych czlonkow UV. Jezeli wiecie cos na ten temat to wypowiadajcie sie!!
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eehh vote vote Wiadomo ze painfulle wygraja ellenthar nie ma qmpli hi-lvli a pozatym darkbladzi i ich sprzymierzency ktorzy maja placic napewno nie zaplaca wola zginac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Gniezno
Imię: Ryoke
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: 92/71
Poziom mag.: 19
|
![]() No miłoby było, jakby w końcu painfu, karoi i cała reszta zabrała sie za wojne bo siedzą tylko całymi dniami przed depo(karoi) i uprzykrzają życie
![]() A co do płacenia to szczerze watpie, raczej painful nie jest w stanie zmusić do tego Darkbladow.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak dla mnie Painful jest power abuserem w czystym wydaniu
![]() Jak kazdy grajacy na Hibernie wiem ze Polacu nazywaja Painfula "polskim szwedem" poniewaz woli on ponizac zabijac i huntowac rodakow zamiast im pomagac .... Niech go Darkblade'dzi zmiazdża ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Poziom: 106
![]() |
![]() Nic nie będzie żadnej wojny... co ty możesz wiedzieć o hibernie jak z secury jesteś. Ja grałem tam przed chakiem i wiem jak się sprawy mają do takich rzeczy. Wojny nie będzie bo z góry wiadomo kto wygra...
Darkbladzi będą siedzieć w domkach i kupa z tego będzie. Przypominam, że Painful Hands jest w UV, a UV jest sprzymierzona z Divinity. UV pomaga także Imperium Immortalys. Trzy największe gildie na jedą średnią??? Kilka ciekawostek o painfulu: • Koledzy z gildii (master morla itp.) mówią o nim, że jest psycholem • całkowicie się z nimi zgadzam wystarczy spojrzeć na jego zdjęcie. http://www.tibia.com/community/?subtopic=character i wpisać Lord Strutt w podpisie ma link do photobucketa i tam je znajdziecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() tak wlasnie tak jest dokladnie opisales serdeczne gz a tak po za tym to przemlu to jawienkszy noob na hibernie jest gorszym noobem niz all noobs
![]() jescze raz gz za zrobienie tego tematu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Przemlu to chyba new owner...
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() ja gram na hibernie 1,5 roku wiec mniej wiecej wiem o co chodzi
bardzo mozliwe ze bedzie wojna i to juz niedlugo a to z powodu glownie oainfulla i jego qmpli nikt ich nie lubi bo ciagle robia pa, killuja i ogolnie zachowuja sie jakby tylko oni grali a tymczasem na serverze znajdzie sie mnostwo osob ktore tylko czekaja na rozpoczecie wojny i to nie sa zadne lov lvl ale duzo high i medium lvl poza tym jesli chodzi o 3 najsilniejsze gildie to zdecydowanie pierwsze miejsce ma UV jesli chodzi o Divinity to po ostatnich wydarzeniach jakie tam zaszly (a bylo to wieeeeelkie zmiany) nie daje tej gildi wiecej jak 2-3 miesiace istnienia a moze u duzo mniej co do trzeciej to nie mam zadnych info wiec jesli bedzie wojna do konca nie bedzie wiadomo kto w niej wygra bo nikt nawet nie spodziewa sie jak duza moze byc sila ludzi ktorzy chca smierci painfulla i wielu jego qmpli (sam znam duzo takich ktorzy na pewno wezma w niej udzial) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() sorki wlasnie spojrzalem na tibia.com i chce stwierdzic ze Divinity jest w stanie rozkladu ale powstalo cos znacznie lepszego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Poziom: 106
![]() |
![]() Przemlu to jest śmieciarz... nowy owner nim gra i to właśnie on jest tym śmieciarzem. Ten co teraz nim gra wcześniej grał postacią o imieniu "Ligurup". Widziałem nawet jego Thief chara. To jest taki n00b, że aż bania boli. Szkoda o tym pisać bo mnie na wymioty zbiera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() otoz w ab co wieczór biją sie 2 grupy ostra sieczka pod depo czary wszedzie migaja zaryzykowalem raz i poszedlem za nimi popatrzec O ****A prawi mnie zabili (przez przypadek rzecz jasna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() serio ostro jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() ja gram na hiberni od początku... Mogę powiedzieć, że tu nie ma "dobrych" ani "złych" czemu? Tak darkblade zabili mnie za to że broniąc się przed ich pk zabiłem go... A kaori huntuje mojego jednego z najlepszych kolów z tibi Orionka za to że go w levelach goni... Dlatego był bym za darkblade^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Darkbladzi powinni dać rade Painfullowi etc... Nie wiem czemu tak mówie ale tak czuje... Pozdro Vote,Zapała, i jeden z Darkbladów xD
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() mi tez sie wydaje ze jesli cos z tego bedzie to painfull i jego strona to przegra
too many players against him..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ellenthar Darkblade
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ellenthar Darkblade - 20-09-2005 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Usunięty
Imię: Dalanthi
Gildia: Vision<long time ago...>
Świat: Furora
Poziom: 108
Skille: 88/80
![]() |
![]() Siemka wam Kravl here. Ja chcailem powiedziec ze piszecie jak jakis noobki... Niewiecie co sie dzieje na hibernie i gadacie za kim jestescie. Mi pain chcail zabic 3 x chary 50 + potem 3 x probowal zabic Kravla i mu sie za 4 razem udalo... i mam placic 150 k za cwaniakowanie. Zaplacilem 100 i mnie prawie u***ali na exp. Znam rodzinke Darkblade prawei od poczatku serva. Paina tez znam prawie od poczatku. I Przez wakacje 1 ownera niebylo. dal postac swoim ziomkom z rl Adamowi i Sq. I oni zaczeli terror. Jak tylko pain wyleci z uv to odrazu zbieze sie ekipa na niego i kaoriego. A caly bb team przeniusl sie na inne servy obecnie graja na furorce albo wcale. A jak ktos bedzie chcial to mozemy juz zaczac zbierac ekipe na paina i kaoriego. Na kaoriego wystarczy 10 osob 50 +
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli zbieracie ekipe na kaori badz paina to napiszcie do mojej gildi Academy Uncommon Valor oni pewnie wam pomoga poniewaz wiekszosc jest hunted przez UV badz Paina.Sam osobiscie padlem przez paina 2 razy z 64 lvl na 60
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Imię: Elv Drael
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ehhhhh ja mam hunta od UV za to ze kupilem od benosy of darkness cale jego EQ za rl kase czy to niejest glupota ?oO
![]() ![]() ![]() |
![]() |