|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Właśnie obejrzałem Interwencje i mnie trafia szlak jak znowu rozdmuc***ą jakieś beznadziejne i wnerwiajace sprawy po raz setny. Na przykład weźmy sprawe tych piekielnych blizniaczek syjamskich. Czy was nie wnerwia jak jakis szejk Abdullachjaki-fon-masimir-bin-oramer-sen-tren-sran-tan wydaje miliony dolarów za które mozna by oclic tysiace istnien na jakies dziewczynki a nasza kochana telewizja to jeszcze rozdmuc***e puszczajac ten sam materiał jacy to oni sa dobrzy w co drugim wydaniu. Ty wszystko jest takie sztuczne, rezyserowane i mało realne ze chce mi sie ży*** jak to widze po raz setny. Wiem ze to zimne i liczbowe bezduszne podejscie ale ile by mozna za te pieniadze uratować głodujących dzieci afrykańskich?? Wiem ze poruszyłem gniazdo os ale juz nie moge wytrzymac i musze sie z kims podzielic moimi odczuciami. A jakie jest wasze zdanie na ten temat??
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Po 1. Telewizja musi mieć jakieś materiały na reportarze. Jeśli ich nie mają to powarzają coś, bo przecież nie może się pojawić napis: Nie mamy nic na dzisiaj. Przepraszamy.
Po 2. Nie chciałbyś normalnie żyć na miejscu tych dziewczynek ? ![]() Po 3. A co niby taki bogacz ma robić z tą kasą ? A no ta, zapomniałem najważnieszjy jest dożywotni PACC dla szanownego pana Rabanbara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() heh... co jest wazniejsze: zycie dwoch dziewczynek czy tysiaca glodujacych dzieci?
Zycia sie nie prelozy na pieniadze. Uratowal dwie dziewczynki: chwala mu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() "Nie nam decydować kto ma życ, a kto umrzeć". Uratował życie dwóm dziewczynkom, chwała mu za to.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Bose uratował te kurduple 2 a tamte tysiąc się zakopie taa?
Super =='
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Uratował i to jest ważne. Wg mnie założycielowi tematu chodziło chyba o kasę z reklam i różnych gówienek w TV, tak tą kasę lepiej by było wydać na Afrykę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Dziekujcie mu, ze w ogolu mial ochote na ratowanie kogokolwiek. Tak przy okazji: ile autor tematu dał ostatnio na biedne dzieci? Nie musisz odpowiadac na pytanie, domyslam sie.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ale masz problem, trudno przełączyć na inny kanał albo wyłaczy telewizor. Co do tej afryki z apieniądze wyżywiono by 1 wioske prez góra 2-3 miesiące po czym i tak większość na choroby by umarła a tak dwoje ludzi ma szanse żyć 60 pare lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Imo nie wiem poco rozgrzebujesz to na forum tibi? ;f Chcial uratowac - zabawil sie w "Boga" - i uratowal... Moglby uratowac dzieci z afryki, moglby.
Ale nie przynioslo by mu to takiej reklamy ;d Cytuj:
Nie oceniaj innych tylko siebie plx
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 29-08-2005 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Jak czytam niektóre komentarze to mi się niedobrze robi... za pieniądze na te operacje kupisz troche jedzenia - no dobra... ale jedzenie jest stosunkowo tanie w porównianiu do operacji. I pozatym - na fundowanie jedzenia głodującym może sobie pozwolić praktycznie każdy (10zł i juz jest obiad) zaś na taką operacje nie zabardzo... więc nie pieprzcie że lepiej było te pieniądze przeznaczyć jedzenie dla głodujących
(to tylko moje zdanie i nikogo niemam zamiaru 'nawracać' do swoich poglądów !)] edit: oczywiście nie twierdze że te 2 dziewczynki są ważniejsze od 1tys. dzieci ! @down: masz racje... ale jeśli ktoś miałby im dać 'wędke' - mysle tutaj o miejsach pracy (a co za tym idzie zarobku).. to najpierw trzeba by było wydać mase pieniędzy na zwalczenie głodu, chorób, wogóle biedy... a to mało realne... Ostatnio edytowany przez Xyrius - 29-08-2005 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Topic : ta kasa z operacji nic nie pomoze Afryce - bo pewnie znowu bedzie tak, ze kasa do nich dojdzie, oni wydadza to na zarcie i po kasie. A bieda i glod wroca. Bo nikt nie pomysli, zeby nie dawac ryby, tylko wedke do jej zlowienia
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Świat: Astera
![]() |
![]() Ten gosciu mogl wydac te pieniadze na cos innego! nawet na jakies brudne i nielegalne sprawy. A co zrobil? Stracil kase po to zeby jakies 2 dziewczynki mogly zyc. I chwala mu za to.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teleweizje, nie telewizja zarabiać muszą. Muszą od czasu do czasu puscić jakieś dno, by zarobić kasę...
Co do tej kasy... jak chce to niech daje.... chociaż mógłby tą kaskę dać na ratowaniew lasów... wiecie.... ocieplenie klimatu itd...
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To nie ja narzekam, że ktos pomogl dziewczynkom, zamiast 2000 osob. Po drugie primo (a raczej secundo): Nie oceniam go, tylko zadaję pytanie. Po trzecie primo (primo+secundo): Czytaj ze zrozumieniem, to nie boli. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Czlowieku czy ty wiesz co mowisz? On wlasnie uratowal tym dziewczynka zycie -.- ... Co by to dalo ze dal by na jakis biedny kraj ta kase ktora wydal na operacje. Znisczyl by pierwsza fale glodu a co pozniej? Bieda byla,jest i bedzie nie da sie tego zwalczyc,niestety
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() i poco wam ten temat zeby glupi ***ne posty nbuijac i myslicie ze to jest fajne ale tylko nooby tak robiaQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nieobecny.
|
![]() Skoro tak ci źle to po kij oglądasz? wyłącz ten szajs i jakąś książkę przeczytaj, może przynajmniej się czegoś nauczysz, a nie chłoniesz tą papkę... No i zaczniesz zwracać jakąś uwagę na interpunkcję...
|
![]() |
![]() |