![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, wiem jakie Hydry są nudne, ale żeby to zmienić (mam nadzieję, że się udało) nasz bloker lurował nawet do 5/6 Hydr naraz. Na filmie jest również kilka UE, kilka advance'ów (w tym mój). Ekipa widoczna na filmie to moja gildia, zresztą wszystkich zaprezentowałem.
Enjoy... http://rapidshare.de/files/4853872/HydryMlody.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shunsuii Kyouraku
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 51/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() You have requested the file HydryMlody.rec (1691986 Bytes). This file has been downloaded 5 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Your IP-address 213.17.145.101 is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Maybe you want to have a PREMIUM-Account, too? If you are not downloading anything, you are using a proxy-server. please see our FAQ Co to znaczy przez to nie mogę ściągnąć filmu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() bez premium w rapidshare możesz ściągać tylko 1 plik naraz
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @Up : Bez premium można ściągać tylko 1 plik naraz na IP ... możliwe że w tym samym czasie ktos inny ściągał coś z rapidshare
@Topic : Pozytywny filmik xD |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Filmik spoko ale znowu te hydry:/.....