--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Denerwuj mnie to że zostawiam sobie baga z parcelami w HG a ktos po cichu wejdzie i ukradnie parcele potem musze kolegów wołać a co by było gdybym ich nie miał?!?!?! wcale wesoło by mi nie było !jeżeli są tu tacy co kradną parcele z HG niech napiszą dlaczego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Może dlatego, że chcą abyś umarł? Wtedy będą mogli wziąść Twój loot. Tacy ludzie nazywają się... PK
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Parcele znikają nie tylko z HG. Ja kiedyś wlazłam do skorpionów koło venore (tych po drodze do smoka) i ktoś mi w między czasie parcele zwinął. Rzeczywiście nie jest to śmieszne. Chyba z godzinę tam tkwiłam zanim ktoś z parcelami się zjawił. Późno było i nikt znajomy nie był akurat on-line
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Powodem dla czego ludzie to robia moga byc:
a) Nie maja wlasnych biora twoje i wychodza. b) Chca zebys tam siedzial i odkupil od nich parcele za wielka cene ![]() c) To co powieidzial Gonzo chca zebys zginal i zeby wziac sobie towj loot.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dlatego zawsze trzeba nosić ze soba kilka parceli. Tak duzo zaś nie ważą.
|
![]() |
![]() |