|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Ta straszna rzecz stała sie podczas ekspowania na mino arherach
![]() niestety zamiast wywalic jeden bag(mam zawsze 1 w plecaku a cięższy żucam sobie) wywalilem caly plecak(z liną) i wskoczylem do dziury po mojego drugiego lootbaga......... Inteligentnie co ![]() ![]() Co najgłupszego zrobiliście?????????????? Piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() ja kiedys przez przypadek (lag) zamiast potwra zaatakowalem silniejszego odemnie o dobre kilkanascie lvl goscia oczywiscie gosciu sie w*****l i nawet pisanie "missclick" nie pomoglo i zabil mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Stare czasy:
Kiedy jeszcze chodziłem na smoka na skale (i kiedy on jeszcze był!) to wszedłem kiedy blisko parceli było pare low-lv postaci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Moj jeszcze swiezy mistrzowski missclick:
Wracam z expienia do depo i w miejscu na strzaly mam juz prawie wypalonego torcha, to pomyslalem, ze wywale go do kosza, zeby mi nie zasmiecal depo. Podchodze do kosza, troche mi zjechala myszka i wywalilem... p-legsy ![]() Wtedy sobie przypomnialem, jak kiedys na dachu depo w Thais byl c-arm i sie dziwilem, czemu go wywalili, a teraz sie okazuje, ze sam takie rzeczy robie ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() wyrzuciłem ok. 6-7 wędek do wody z powodu Dennej myszki teraz leży za oknem w kawałkach
![]() R.I.P (Rest in pices) ![]() _________________________________________________ Fargass Sorcerer 18 lev 26 mlev The Dark Mage
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Ja najgupszego co zrobilem???
Ah tak pamientam Kiedy mialem starego chara pala chcialem przez invisibility zabic dsa akurat robilem utana vid ale zaczal mnie hunter nawalac sie przestraszylem i zapomnialem zrobic utana vid I jak myslicie co sie stalo??? zginolem I jaki z tego moral wyplywa???
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja kiedys poszedlem sobie na zwiady kolo Thais. Nagle Widze lezace sobie Strzaly (82 Arrow's) no wiec podhodze do strzalow i wsadzam do plecaku. Nagle wychodzi gosciu o imieniu "Hunter" i nagle zaczal mnie nawalac ze Strzalow. Wiec ja uciekam. Po minucie przestal mnie gonic. I pomyslalem ze to jego strzaly i dlatego mnie bil ze zabralem. Wiec szukalem go i go znalazlem polozylem obok niego Strzaly. I jak myslicie ?
Co sie stalo ? Dead. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mym najgłupszym wyczynem było wybranie się 8levelowym druidkiem na Huntera ( kolega zwałował mnie, że to typior który nawala w typa do reda i UH'a potem) ah kiedy to było (pazdziernik 2003
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja raz moim druidkiem 10 lvl poszedlem do Wastedump w abie, spadlem otoczonyu przez roty, dead... Respawn, to wracam po rzeczy myslke sobie 'teraz mam mane na exure to przezyje'...I dead
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Lowie se ryby, kursor zaczal szalec , i fire axe wpadl do wody.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Wydupczylem do wody bodajze 10 Rh na lunie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() po moim charku widać że nie lubię się z mino ((-;
http://tibia.4players.de/community/?...ody+Woodpecker dwa pady z mino archerów z 13 kwietnia to za daleko polazłem, i w plecaku jak zwykle miałem burdel, wypadło na mnie 2 mino archery, a ja raz z gfb, drugi raz z gfb, a później zastanawiam się czemu dymki się pojawiają a nic nie wybucha? okazało się że klikałem najpierw w UH a później w trawę. wypadł mi wtedy skullstaff plecak z runkami na około 3k troszkę śmiecia. szybki relog i jazda się pozbierać (idę raczej na żywioł, bo mam jedynie 5 gfb a po drodze soldy były, a ja bez broni), drugi raz padłem, ale za trzecim razem się pozbierałem (((-; mino magi dwa z 20 kwietnia, z kumplem poslziśmy do outlaw camp na wycieczkę, no i ja kozak idę sobie na południe coraz niżej, a kumpel mi mówi że tam huntery, a ja sobie myślę, niewidzialność i idę. nagle dostałem z e-fielda zastanawiam się co jest grane... minomag mnie naparza, zdążyłem pobiec spowrotem do kumpla i mu krzyknąć ,,spier....`` a najgłupsze co zrobiłem to zacząłem grać w tibię, nawet CS poszedł w odstawkę, że nie wspomnę o netrisie i o fasttrackerze chlip chlip pozdrawiam (-;
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhhh to jest juz chyba 6 taki temat .
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Najgłupsze co zrobiłem?Oto Top 3:
1.Chciałem wywalić spalonego torcha a wywaliłem Chain Armor...i jakiś gnojek na 1 lv mi zabrał ![]() 2.Jakiś gościu zabił Minotaur Maga z którym walczyłem.Zbluzgałem go...ale zapomniałem sprawdzić jaki ma lv...i dead. 3.Ciągle próbowałem zabić Giant Spidera którego znalazłem aż mnie na Rookgard wróciło... |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() A ja takiego małego znoka miałem Druidem na 22 lvl... poszłem na smoka i oberwałem raz i gfb uhnołem sie a tu kurde patrze i co widze: nic
![]() ![]() ![]() A sorcerem: kolega jest w venore a ja mu mowie ze gs jest zlurowany (byłem w thais i żartowałem) kilka minut pozniej dead ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() HAHA
![]() bylem sobie na poh .. uciekalem od leadera ( bilem go ) i w pieknym stylu jak adam malysz wlecialem w dziure z gsem niezdazylem uha wziolsc a juz pisalo you are dead ![]() wpadlem do dziury tej co niewidac ( jest pod krzakiem ;/ ) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Oczywiście było to jak zaczynałem grać:
1) 11 lv druidek, i jako pierwszy wysłałem parcelem bp of uh ![]() ![]() 2) Ta sama postać (tyle że wtedy lv 9 chyba), ab, przed depo, nudno jak niewiem co, zaczołem se rzucać bagi, parcele i inne smiecie do domku przed depo. Nagle ktoś sie loguje w środku domku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
![]() |
![]() Najglupsdze co zrobilem to chyba pojscie do hell gate na 9 lvl moim ryckiem nigdy taam niebylem i wpadlem gdzies gdzie bylo kilka dobrych storkow no i wiecie co sie dale stalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Zbieram sobie lotbaga na amazon camp i przy ciągnięciu jego dałem go na dach jakieś 1k;/
![]() ![]() ![]() ![]() a najgłupsza rzecz to to że summonnołem sobie psa ide sobie a tu 7 lvl mi go bije biegne za nim ale przez przypadek w batle klikłem na kogo innego i gościu mnie zabił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() yyyyyyy jak to powiedziec...
1.Raz na danubi 20 lvl sorcererem chcialem kupic fire sworda za 9,5 k mialem wyslac kase do kolesia w venore i pomylilem jedna literke zamiast g napisalem q i coz 9,5 K poszlo do noob na 1 lvl [sprawdzalem] ![]() 2.Kupilem swoim sterym knightem Broadsworda za 2K myslalem za jest jedno reczna yyyyy ![]() |
![]() |
![]() |