|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Na początku było spokojnie, późneij Demony wystapiły z piekieł, kierowane przez kogoś kto oddał im swoją duszę zabijały wielu ludzi. Kontinuum czasoprzestrzenne sie zachwiało, czas zatrzymałsię w miejscu i cofnał o 1 dzień. Niby wszystko było w porządku jednak wiele ludzi już nie powróciło z ochłani piekieł...kolejne postacie zaczeły zanikać...Nieśmiertlni nacierali powierzchnię, Minotaury wystąpiły z Mintwalin, GS' y cały czas atakowały Venore, wszystki miasto zostały obleżone aż wszelkie życie wymarło. Bogowie Tibijscy nie mogli na to patrzeć i zniszczyli cały kontynent, to był koniec Tibii.......
======== Miałem Vene ![]() ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Piszesz wiersze albo cos w tym stylu??? Jesli nie to zacznij zajjdziesz WYSOKO!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Spoko opowiadanko.Mnie sie podobalo.Szukam kogos kto wie jak moge odzyskac swoj login do e-maila bo go po prostu nie pamietam a tam cipowie wyslali mi nowy kod.Wie ktos co mam teraz zrobic moze ty matkus wiesz???
|
![]() |
![]() |