|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() ![]() Szukam ziomków ,którzy się znają na html i mi pomogą przy tworzeniu stronki. Zagadujcie na gg.5501303 lub na PW. Proszę o szybką odpowiedź. Więcej informacji pod kontaktem /\. ![]() PS. DO modków. Zapłaciłęm za reklame jeśli o to chodzi ale prosze tylko o pomoc ![]() @down ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 23-09-2005 o 18:00. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() czysty html jest taki prosty, że wystarczy iż przeczytaż jakiś kurs (np. ten dołączany do pajączka jest dobry) i napewno dasz sobie rady sam nawet w notatniku. jakby co to ja moge zrobic jakis bannerk we flashu ale nic nie obiecuje
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nequss - 23-09-2005 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() hiperłącze - czysty link... toż to jest na każdym kursie html'a O_o i to wcale nie jest profesjonalne a podstawowe...
najprostsze zastosowania polecenia <a> </a> odpowiednio zmodyfikowane i wszystko gra.. poszukaj a znajdziesz - naprawdę w tym nic trudnego nie ma ![]() można jeszcze korzystać z jakiś programów pomocniczych (choć ja tego typu rzeczy palcem nie tykam - łatwiej zrozumieć czysty skrypt w notatniku XD) jeśli chcesz 'profesjonalną' to java skrypt tutaj wchodzi - czyli wszelkie dodatki i upiększenia, a tak.. tylko wyobraźnia i troszkę praktyki.. - i tu np. poszukaj kogoś, kto by ci to na końcu 'dopracował' naprawdę łatwo jest opanować podstawy ![]() ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() jeżeli nie wiesz jak zrobić hiperłącze to sie nie bierz za profesjonalne robienie strony tylko zrób kilka amatorskich u siebie na dysku i popróbuj jak wszystko działa. a jak dojdziesz do wprawy to wtedy sie pobaw w profesjonaliste
![]()
Ostatnio edytowany przez Nequss - 23-09-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() przeczytaj bodajze www.kurshtml.boo.pl
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() <A HREF="miejsce_docelowe">Tekst, na którym należy kliknąć</A>
bodajze tak sie robi hiperlinki. @down rotfl.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 23-09-2005 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Spróbuj FrontPage użyć.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() a co chesz zorbic fake tibia.com to celow osobistych?
![]() ![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Gallar
Profesja: Knight
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() A ja powiem tylko - LOL..ja to wiedziałem jak sie za strony zacząłem brać
<a href="sciezka_do_pliku_.rozszerzenie">Nazwa_ktora_ jest_wyswietlana www.fantasyforever.prox-net.pl. http://hodis.prox-net.pl/asmilion/ - moje dzieła.. pracuj pracuj, kiedys tez do czegoś takiego dojdziesz xD ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Cześć
Robię stronę internetową, i szukam jakiegoś frajera który zrobi wszystko za mnie a ja zakoszę całą jego robotę i się pod tym podpisze. Czekam na ofery Pa. Tak to brzmi. |
![]() |