| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-09-2005, 14:32 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |  Screen by Knight Tomeh and friends Ok czas na mnie żebym zrobił psota z SS,zainspirowany przez Liona,Tasiora,WoA i innych postanowiłem też popełnić taki post   ,no więc na początek kilka adv : Ahh ten upragiony shielding  No i upragniony sword  Upragiony mlvl 5  I exori :>  Potem wziąłem się za exp (23 lvl to raczej nie jest dobry lvl) i wbiłem 7 lvl iw 1 dzień na scarabach,ale zrobiłem 1 ss jak awansuje na 30 bo po co reszta...  Loot z scarabów 1 dzień (waste 4 bp i 16uh)  No i taki jeden z lepszych hitów (były lepsze np 208,212 ale nie mam screena bo jadłem obiad i nie zdążyłem  )  Narazie to tyle  Comment plx  
				__________________ <bronek> zna tu ktos rosyjski ? <jojo> po co Ci ruski ? <bronek> mamy szukam ;p <jojo> w rosji ?????  <bronek> zostawilem matce wiadomosc po angielsku ze do kumpla wychodze, wracam, patrze , wiadomosc po rusku.. i starszej od 2 dni nie ma... Ostatnio edytowany przez Knight Tomeh - 25-09-2005 o 14:33. | 
|   |   | 
|  | 
|  25-09-2005, 14:34 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 07 2004 Wiek: 35 Posty: 104 Stan: Aktywny gracz   |   Light hack... Eh... ale SS'y spox  
				__________________ And sometimes it is very helpful to remember that Tibia is only a game. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:35 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   następna osoba która nie wie o nowej wersji UO rozjaśniającej ss...ale nie mam urazy nie wiezialeś po prostu   
				__________________ <bronek> zna tu ktos rosyjski ? <jojo> po co Ci ruski ? <bronek> mamy szukam ;p <jojo> w rosji ?????  <bronek> zostawilem matce wiadomosc po angielsku ze do kumpla wychodze, wracam, patrze , wiadomosc po rusku.. i starszej od 2 dni nie ma... | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:37 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 07 2005 Posty: 136 Stan: Na Emeryturze |   OMG !! masz za***iste skille, ja mam knajta na 35 i skille tylko 71/71  | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:39 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   Dzięki   ,faktycznie trochę się to biło,ale dzięki temu 7 lvli w 1 dzień  i inne plusy  
				__________________ <bronek> zna tu ktos rosyjski ? <jojo> po co Ci ruski ? <bronek> mamy szukam ;p <jojo> w rosji ?????  <bronek> zostawilem matce wiadomosc po angielsku ze do kumpla wychodze, wracam, patrze , wiadomosc po rusku.. i starszej od 2 dni nie ma... | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:46 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 35 Posty: 334 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Aldora   |   No no wielkie gratz   piękne skille  ładne hity tylko zastanwiam się czemu ty nosisz blue robe  przeciez jeżeli nie masz pieniędzy to już lepiej zamiast blue robe kupić crown armor  
				__________________ I said I will return, and here I am again. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:50 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   bardzo proste monna,lvl 30 to nie dużo a scaraby dużo gp upuszczają,nie mam tyle capa żeby unieść i nosić jedncześnie c-arm (który leży w dp) tylko b-robe bo 80 capa więcej   
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:53 | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 09 2005 Posty: 19 |   No No No wielkie gz skills na takim lvlu...   Gzz ale po co ci te blue robe nie rozumie ??  nie lepiej jakis crown armor ??  | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:00 | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 09 2005 Lokacja: Oleśnica Wiek: 32 Posty: 18 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elder Druid Świat: Candia     |   No ten blue robe... Ale ogólnie wielkie gratZ skilli. Marzenie  . Pozdrawiam. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:01 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2005 Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie. Posty: 501 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Valoria   |   No i to jest prawdziwy sposób grania trenujesz długo i dochodzisz do wy***anych skilli i potem miodzio szybciutki exp    GRATZ dla tego pana  
				__________________ Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:03 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Ostrzeszów Wiek: 35 Posty: 1,239 Stan: Niegrający Skille: 13/37   |   Bardzo ladne ssy :>> no i gratz takich skilli   
				__________________ http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:04 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 01 2005 Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów) Wiek: 35 Posty: 55 Stan: Niegrający Imię: greenninja Thoria <WoW> Gildia: Death and Taxes <WoW> Świat: Thoria  Poziom: 666 Skille: FuckTIB   |    a gdzie buty  
				__________________       | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:04 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 35 Posty: 334 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Aldora   |   Ale jednak ja bym wybrał większą ilość armoru niż capa ... czy potwory nie biją cię za mocno ? a gp zawsze można donieść do dp albo lootbaga zrobić   
				__________________ I said I will return, and here I am again. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:06 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   i tak donoszę z 3 razy na dzień   ,po za tym jak się ma 80/80 to nie biją mocno  ,buciki=9 cap  =90 gp  
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:08 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2005 Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie. Posty: 501 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Valoria   |   powiedz mi ile mniej więcej treniłeś do takich skilli ?? 
				__________________ Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:11 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   4 tygodnie(w tym 2 tyg. po 18 godzin dziennie...ponieważ byłem chory   ) normalnie zajęlo by mi to z połtora miecha 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:16 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2005 Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie. Posty: 501 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Valoria   |   że ci się chciało ....... ale w koncu potem takie szybki exp że głowa mała..... 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:22 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   |   żeby nie było że posty nabijam,to co robię właśnie teraz   tutaj sorc pokazał klasę (patrz eq  )  a na tym elegancko obrywam od necro (narazie walnął mnie max 97 :O)  
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:28 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2005 Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie. Posty: 501 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Valoria   |   Gratz ubicia necro i eq    
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:37 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 156 Imię: Gandalf The'Magic Profesja: Master Sorcerer Gildia: Children of chaos Świat: Refugia   |  Nice nice  kolejny gracz ktory wie do czego sa skile Gz! oby tak dalej ja moim nightem na 20 levelku do 80+ trenilem i uwierzcie to niejest takie proste jak sie wydaje ... co do ss to dosc ladne ale plx kup se g armor czy dsm albo chociaz c arm bo ten b rope to bardziej pasuje do sorkow drutow  
				__________________ Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic   Blade'Massters  Luchese Mc'Namaren  ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L:  ::y::A::L..>!-:---! !----::::::::::::::::::::::::::----! | 
|   |   |