|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Mam pytanie do was. Tak to bylo przyszlem do niej wymienic kase na platinym colins mailem w osobnym plecaku 500 gp no i mi wymienila to ale po kilku sekundach sie kapnolem ze mi zniknely rzeczy to byl backpack z 20 rnami pustymi ,lina,wendka,lopata.i10 ryb,i 1 backpack z 2 miensami !!! to wsztstko czemu czemu tak jest ???
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() miales przyjacielu caly bp zapelniony i ci rzucila na ziemie a ty nie wziales amEn?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Barts taki gupi nie jest mam 15 lv poprostu zniknelo tak bym widzial rze mi spadlo cos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Bardzo głupie pytanie w sondzie. Taa napewno Suzy to złodziej, zabiera plecaki niedoświadczonym Newbie kolekcjonuje liny i łopaty a później sprzedaje po wygórowanej cenie
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() prawdopodobnie wypadlo na ziemi ja kiedys 48 platynek przeminialem i mi na ziemie ale sie kaplem
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() No nieee....lol.Możliwe że to był bug bo w końcu spotykamy się z nimi dosyć często ale raczej sądze ze wypadlo ci na ziemie...mogles mieć laga i nie zauwazyć ze ktoś ci to smigną.
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Ej "tibiańscy sprzeawcy" nie oszukują, musiało ci wypaść lub coś , jeśli tak było to może napisz do Gm
LOL ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() LOL do GM o line, łopate i bp blanków.... Knightmattik to musial być dla Ciebie szok po takiej stracie... Sprzedawca NPC Cie okradl.... Ja bym sie pochlastał
![]()
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() A tak poważnie: NPC nie kradną!! Nie mogą! Musiałęś sie pomylić. Albo jest coś o czym nie wiem. ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 15 lvl |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Albo jakiś bug albo ty czegoś nie zauważyłes ;p
A platiniumki wypadają na ziemię jeśli mamy cały "głowny" plecak zapełniony najlepiej jeśli chcemy wymienić to zostawić sobie jedno pole w plecaku puste i już nie ma problemu (to wszystko jakby ktoś nie wiedział ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Następnym razem patrz pod nogi
![]() ![]() |
![]() |