![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,chcialbym sie wiecej dowiedziec o tym"najwiekszym handlarzu w Tibi" o ktorym jest cos napisane w opisie Magic Longsowarda.Moze i byl juz taki watek ale jakos nie moglem znalezc.
Ostatnio edytowany przez Waluch - 09-10-2005 o 02:00. Powód: Heh,edit,nie zlodziej a handlarz :] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() heh... nie bardzo pamietam ten temat a szukac mi sie nie chce. Mozliwe ze to juz bylo tam opisane... ale co mi tam. Byl to alex czy alexander. W czasie kiedy nie bylo opcji "trade" byli ludzie ktorzy pilnowali wymiany. Jednym z nich byl wlasnie aleksander. Mial pilnowac by zaden z ludzi nie oszukal, niemniej wlasnie on bedac swiadkiem sprzedazy Magic long sworda zachowal go dla siebie... Prawdopodobnie jeszcze go ma...
Chyba o to chodzilo. ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nazywa sie Alex i gra na Antice. Ma teraz 18 lvl co nie przeszkadza mu zarabiać niezłej kasy na handlu.
http://tibianews.net/article.asp?id=129 Tu masz wywiad w którym jest wszystko o MLS i Alexie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() yo ziomki ja tu jestem nowy wiec tych pytan bedzie troche sporo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |